2777
2789
عنوان

عشق یا پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 90 پست
یعنی به انتخاب پدرتون احترام میزارید؟ 

من و خواهرم تو تمام خواستکاریامون ختی وقتی ب شدت خوشمون اومده بود نظر بابامو پذیرفتیم و بعدها دیدیم واااقعا تحربه و مهر پدریش درست عمل کرده و همونیه ک بابام کفته مطمین باش اکه بابات میکه پسره بی ادبه هست چون داره با دید باز نگاه میکنه نه مثل خواهرت با دید عشق نشنیدی میگن عاشق کوره؟؟!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خواهرت بگو من به عنوان یه با تجربه بهش میگم به حرف پدرت گوش کن پدرت میشناسه همجنسای خودش رو بزار ...

بابام میگه با اونی که میگم نه هم ازدواج کنی من پشتتم خلاصه بچه منی ولی بدون قلبا راضی نیستم و خوشبخت نمیشی 

خب بستگی داره دلیلاش منطقی باشن یا ن

میگه من ازاین پسر خوشم نمیاد بااینکه اصلا ندیدتش میگه از طرز حرف زدنش خوشم نمیاد راهشم دوره و چون گذاشتین بعد چندسال بهم گفتین دوست بودید و الانم یه خواستگار دیگه داری جوابم منفیه

باید یکیو انتخاب کنی اینم گفت میمونم پیش شما هیچ کدوم ولی باید یکیو انتخاب کنه حالا شما کدوم انتخاب ...

هر کی ک بابام بگه

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
میگه من ازاین پسر خوشم نمیاد بااینکه اصلا ندیدتش میگه از طرز حرف زدنش خوشم نمیاد راهشم دوره و چون گذ ...

ب خواهرت بگو عشقشو بچسبه ول نکن...بابات داره الکی ایراد میگیره...بعدش دیه بیخیال میشه

پدرتون اگه در کل ادم منطقیه قطعا بهتر اونو میشناسه اگه در کل رهکارها ونظرات قبلیش در زندکی صخیح بود ...

بابام گاهی ازسر لجبازی و اینکه بگه من همه چیو بهتر میدونم چندباری به حرف من گوش نداد و پشیمونم شد وهمیشه میگه درک تو ازبقیه بالاتره ولی الان حتی یه سری چیزا به منم گفت که واقعا دلخور شدم ازش نمیدونم چرا اینجوری شده

چرا پدرت گفته خداستگار بی ادبه؟ یا چرا مسگه مناسب نیست. منظورم اینه مصداقی و جزئی تر توصیح بده بابات ...

بابام نه دیدتش نه چیزی فقط چون پسره باحالن دستوری گفته دخترتو به کسی نده من میخوامش و زندگی بهتر از زندگی الانش براش درست میکنم بهش برخورده میگه پسره بی ادبه ادب نداره هر حرفی رو میزنه

بابام گاهی ازسر لجبازی و اینکه بگه من همه چیو بهتر میدونم چندباری به حرف من گوش نداد و پشیمونم شد وه ...

پس عقل و منطق رو باعم بکار ببرین

نظر شما راجبه پسره چیه ایا تحقیق کردین اایا از رفتارش راضی عستین ایا خونوادشو دیدین چطورن خوبن

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 
بابام میگه با اونی که میگم نه هم ازدواج کنی من پشتتم خلاصه بچه منی ولی بدون قلبا راضی نیستم و خوشبخت ...

نمیدونم ولی من باشم به حرف پدرم گوش میدادم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ