2777
2789
عنوان

عشق یا پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 90 پست
کاملا به پدرتون حق میدم..دخترتو به کسی منو میخواد واقعا لفظ بی ادبیه..مگه میخواد ماشین بخره..واقعا ح ...

نه اون آقا نظامیه خواستگارشه که خیلیم بافرهنگه اشتباه متوجه شدیم آقای مهرزادی میتونم بپرسم کدوم ارگانید؟ خواستگار خواهرم توی ارتشه ارتش دقیقا چه کاری انجام میده؟ 

همه ازشون تعریف میکنن از خواستگار خواهرم خیلی خونواده باشخصیت و خوبین

پدرو راضی کنین که اونا بیان خواستگاری بعد نظر بده

اگه گف اینه و اونه بگو جوونای امروز با دیروز فرق دارن دیگه مثل خودتون ادم از کجا پیدا کنیم بزار بیان ببینید بعد راجبش صحبت میکنیم

به پسرم بگین خونوادشو مثل ادم بیاره وگرنه بابات اصلا اعتماد نداره که بشینه اون بعدا ها بیاد خواستکاری

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب پس پدرتون از روی شناخت این حرفو نزده. به نظرم یه جوری از لجبازی منصرفشون کنید. و بگید باشه نمیدیم ...

میگم اما بابام گوشش بدهکار نیست میگه درست میشه یکم بعد

خصوصیات هر دو رو بگو تا بهتر بتونیم نظر بدیم. شغل، تحصیلات، درآمد، قیافه و... گاهی وقتا باید بهترین ...

عشق خواهرم تو چاپخونه کار میکنه خواستگارش نظامیه و کاملا با شخصیت و همه تاییدش می‌کنند عشق خواهرمم از لحاظ اخلاق خوبه 

نه اون آقا نظامیه خواستگارشه که خیلیم بافرهنگه اشتباه متوجه شدیم آقای مهرزادی میتونم بپرسم کدوم ارگا ...

ستواندوم کلانتری هستم.افسر گشتم....درجه شون چیه؟استخدامی چه سالی هستن؟

🚨آقا هستم..سامان مهرزادی🚨دلتنگتم آرشام جانم😢😢😢😢😢😢
پدرو راضی کنین که اونا بیان خواستگاری بعد نظر بده اگه گف اینه و اونه بگو جوونای امروز با دیروز فرق ...

فعلا یه هفته وقت داده تا باخونوادش بیاد جلو ممکنه وقتی اومدن نظر پدرم عوض بشه؟ 

نمیدونم من🤷‍♀️حالا ارتش خوبه؟ ماموریت اینام داره؟ 

ارتش بهتر از نیروی انتظامی و عملیاتیه...زیاد درگیری و اینا ندارن با مجرم و غیره......بله ماموریت داره و هر چند سال یک بار میفرستنشون یه شهر..من تهران بودم و آلان سنندج هستم.و احتمالا یه سال دیگه برم تبریز..البته خانومم تبریزیه خیلی دوس داره بریم...

🚨آقا هستم..سامان مهرزادی🚨دلتنگتم آرشام جانم😢😢😢😢😢😢
فعلا یه هفته وقت داده تا باخونوادش بیاد جلو ممکنه وقتی اومدن نظر پدرم عوض بشه؟ 

اره صد درصد

چون خونواده رو میبینن

با پسره مستقیم حرف میزنه

سوالاتش براش حل میشه

صد درصد نظرش فرق میکنه اگه خوب باشه

شماهام هی نگین همینو میخواد همینو میخواد بگین عرچی شما بگین ولی اول باید ببینیدش بعد تظر بدین

حالا اگه نظر بابات بعد منفی بود اونوقت راه حل دیگه ای پیدا میکنی ولی اگه مثبت بود خودتون رو از الان پیش بابا بد نکنید

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 
ارتش بهتر از نیروی انتظامی و عملیاتیه...زیاد درگیری و اینا ندارن با مجرم و غیره......بله ماموریت دار ...

بله موفق باشین 😃✌️مرسی از راهنمایی تون واقعا ممنون🙏

خواهرم همه چیو قبول داره بابام میگه زنگ زده به من دستور داده تو دخترتو نده به کسی دخترت منو میخواد ب ...

واقعا پررو. یا بچست یا وقیح. 

من حق بهپدرت میدم. 

اگه عاقل بود مودبانه تر بود بزرگترش را میفرستادو اگه باز جواب نمیگرفت خودش میومد با پدرت درست و مودبانه صحبت می کرد

❤️