سلام خانوما من زایمان اولم کیسه ابم پاره شد بعدبا امپول فشار کم کم دردام شروع شد الان واژنم هر چن ثانیه یبار تیر میکشه این علائم زایمانه بنظرتون الان برم دکتر؟
من تجربه خودم برا زایمان دومم اینجوری بود ک اول درد کمر و زیر شکم داشتم مث درد پریودی بعد هر چن وقت دردش بیشتر و بیشتر میشد اوایل دردم هر نیم ساعت بود و اواخر هر یک دقیقه و درنهایت سر زایمانم هر سی ثانیه بود
تو بهسوال من جواب بده درد زیر دل طبیعی یه من تازه امروز فهمیدم باردارم
من جواب میدم گلم بله طبیعیه امااگه مث پریودیه ویا ادامه دار بود وقتی رفتی پیش دکترت بگو تا بهت شیاف بده وخدای نکرده منجربه لکه بینی نشه.اما درکل طبیعیه خودتو آماده کن برادردای زیاد ولی شیرین...مبااارکه
یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
من جواب میدم گلم بله طبیعیه امااگه مث پریودیه ویا ادامه دار بود وقتی رفتی پیش دکترت بگو تا بهت شیاف ...
اره ان شاءالله پسفردا برم ازمایش
بعدش میرم دکتر
خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا
آره منم داشتم دکترم گفت به خاطر پرخون شدن عروق اون ناحیه اس
جاااااان🤓😍
خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا