2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 44 پست

من تجربه خودم برا زایمان دومم اینجوری بود ک اول درد کمر و زیر شکم داشتم مث درد پریودی بعد هر چن وقت دردش بیشتر و بیشتر میشد اوایل دردم هر نیم ساعت بود و اواخر هر یک دقیقه و درنهایت سر زایمانم هر سی ثانیه بود

تو به‌سوال من جواب بده  درد زیر دل طبیعی یه  من تازه امروز فهمیدم باردارم

من جواب میدم گلم بله طبیعیه امااگه مث پریودیه ویا ادامه دار بود وقتی رفتی پیش دکترت بگو تا بهت شیاف بده وخدای نکرده منجربه لکه بینی نشه.اما درکل طبیعیه خودتو آماده کن برادردای زیاد ولی شیرین...مبااارکه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا درد زایمان اونقد زیاده که نمیتونی تاپیک بزنی تحمل کن

اخه تا چهار سانت رو زایمان اولم کمی کمرم و زیر دلم درد میکرد پنج سانت ب بعد شدید شد

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه
من جواب میدم گلم بله طبیعیه امااگه مث پریودیه ویا ادامه دار بود وقتی رفتی پیش دکترت بگو تا بهت شیاف ...

اره ان شاءالله پسفردا برم ازمایش 

بعدش میرم دکتر 

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 

من کمردرد داشتم

و منظم بود

جوری که تایمشو تو گوشیم ثبت میکردم،  خیلی منظم بود

و بعدش که رفتم بیمارستان  دل درد مثل پریودی البته شدید تر هم اضافه شد

اون دردی که شما داری فکر نکنم درد زایمان باشه

اون وزن بچس فشار میاره به واژن

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
تو به‌سوال من جواب بده  درد زیر دل طبیعی یه  من تازه امروز فهمیدم باردارم

آره منم داشتم دکترم گفت به خاطر پرخون شدن عروق اون ناحیه اس

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
ن الان نرو ..‌‌‌‌‌‌‌ببین گلم اگ انقباضات منظمه ومثلا هرده دقس برو...اگ بذاری ذردات شرو بشه بعدبری خی ...

ممنون فدات اره ولی با ماما خصوصی تماس گرفتم گفت اچه مداوم بود و هر بیست دقه یک بار برو یه معاینه بکنن

آره منم داشتم دکترم گفت به خاطر پرخون شدن عروق اون ناحیه اس

جاااااان🤓😍

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
من کمردرد داشتم و منظم بود جوری که تایمشو تو گوشیم ثبت میکردم،  خیلی منظم بود و بعدش که رفتم ...

خداروشکر چون الان اصلا امادگیشو ندارم