2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور سزارینت نکردن من درد زیادم 4ساعت بود😥

۵ سال پیش سز ممنوع بود. فقط تو شرایط خاص که طبیعی موجب خطر برای سلامتی مادر یا بچه میشد سزارین میکردن دکترم‌میگف تو میتونی طبیعی زایمان کنی😔😔😔

اره کمرم و شکممدرد نداره فقط واژنم هر چن ثانیه یکبار تیر میکشه

نمیدونم شرایط جسمیت چطوریه ولی اون تیرکشیدن از۱۰روز قبل شروع میشه...البته بعضیا خوش زا هستند و بلافاصله وارد روند زایمان میشن...‌ خودت رو به خدا بسپر و بخواب

اگر بیدار شدی و اذیت بودی یه سر برو بیمارستان چکت کنن.

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
۵ سال پیش سز ممنوع بود. فقط تو شرایط خاص که طبیعی موجب خطر برای سلامتی مادر یا بچه میشد سزارین میکرد ...

الانم بمارستانای دولتی ممنوعه مگر درمواقع خاص 😥

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه
نمیدونم شرایط جسمیت چطوریه ولی اون تیرکشیدن از۱۰روز قبل شروع میشه...البته بعضیا خوش زا هستند و بلافا ...

نه بابا فقططط موقعی باید بره بیمارستان که دردای غیر قابل تحمل با فاصله زمانی منظم بیاد سراغش. تازه من دردام وحشتناک شدید بود با فاصله زمانی ۴ دقه رفتم بیمارستان دهانه رحمم فقط ۴ سانت باز بودد مردم فقطط

نمیدونم شرایط جسمیت چطوریه ولی اون تیرکشیدن از۱۰روز قبل شروع میشه...البته بعضیا خوش زا هستند و بلافا ...

داخودش رحم کنه بزاره برا یکی دوروز دیگه هنوز خیلی از کارام مونده

نه بابا فقططط موقعی باید بره بیمارستان که دردای غیر قابل تحمل با فاصله زمانی منظم بیاد سراغش. تازه م ...

واقعا؟این ماماک بهش زنگ زدم گفت زایمان اول هر ده دقه باید بشه دوم هر 20دقه خداکنه درد بگیرم یموقع کیسه اب پاره نشه 

واقعا؟این ماماک بهش زنگ زدم گفت زایمان اول هر ده دقه باید بشه دوم هر 20دقه خداکنه درد بگیرم یموقع کی ...

نمیدونم والا مال من از هر ۸ دقه شروع شد به هر ۳  ۴ دقه که رسید رفتم بیمارستان ولی دهانه رحمم فقط ۴ سانت باز بود من ساعت ۲ نصف شب زفتم با اون درد بیمارستان فرداش ساعت ۱۱ ظهر زایمان کردم

نه بابا فقططط موقعی باید بره بیمارستان که دردای غیر قابل تحمل با فاصله زمانی منظم بیاد سراغش. تازه م ...

میدونم عزیزم ولی گفتم چون استرس داره یه سر بره

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش