2777
2789
باور کن من جنیفرم خو وقتی هستم که نمیشه بگم نیستم عزیزم😂

تو نی نی سایت از هر 10 نفر 

9 نفر جنیفرن😂😂

این چاقا و لاغراستخونیا هم واسه ایران نیستن زود مهاجرت میکنن میرن هرچی ساعت شنی و جنیفر بود اومد نی نی سایت😂

نمیگم نیستی ولی اخه همه زارتی اومدن گفتن بله حالا اگه پیگیر باشی میبینی تاپیک چگونه لاغر شویم یا راهکار های چاقی میزنن😂

تاپیک های قبلی متعلق به من نیست:) البته به جز آخریش:/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا ما ساعت شنی طبیعی خیلی کم داریم شاید اصلا هم نداریم شیما استایلم بنظر من نیست چون هیچ عکس طبیعی و بدون روتوش و توی زاویه ی واقعی ازش وجود نداره توی همون ها نیست ولی سوپرمدل هایی مثل کندی سامر اینا ساعت شنی هستن که صد درصد عمل کردن 

تو نی نی سایت از هر 10 نفر  9 نفر جنیفرن😂😂 این چاقا و لاغراستخونیا هم واسه ایران نیستن زود ...

باهات موافقم یه بار تو یه تاپیک بودم گفت من ساعت شنیم وقتی عکس گذاشت گلابی هم نبود 🤣

وای الان همه ساعت شنی شدن😂😂 نی نی سایت اصلا لاغر استخونی و چاق نداره ها همه دنیا جهانبخت و جنیفر ...

اینایی که صبح تا شب دنبال رژیم لاغری و چاقی می‌گردن و آه ناله میکنن، همه شون منم 

همه همه شون😂😂😂😂✌🏻✌🏻

زیاد عکس گذاشتم دوستامو تگ کنم بیان شهادت بدن🤣میدونی عکس بچه ها  که پخش شد می ترسم اخه بیشتر ب ...

نه بابا ما همینجوریم قبولت داریم😁❤️

اخ اره اصلا حواسم نبود🤦🏾‍♀️خوب کاری میکنی نمیذاری😁

دیش دیری دیرین ماشالا💃