2777
2789
عنوان

چجوری بچه هاتونو تربیت میکنید🤨

421 بازدید | 37 پست

بخدا من کم اوردم بچه ام خیلی بی ادب بی نزاکت و شلوغه چیکارکنم کمکم کنید

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا از یه مشاور کمک نمیگیرید پس ؟

چرا کتاب نمیخونید ؟

دی وی دی های دکتر هلاکویی رو تهیه کنید گوش بدید تولد تا ۸ سالگی اگر استباه نکنم ایمش باشه

هر وقت خواستید یه خرجی کنید واسه کتاب و مشاور ولی زورتون اومد ب این فک کنید که میخواید پول بدید برای خرید فلان لباس مجلسی شاید اینجوری راحت تر باشه خرج کردن پول برای اموزش و مشاوره

تمد میرم چون حرص میخورم از پدر و مادرایی ک برای بجشون اونطور ک باید و درسته کاری نمیکنن

البته اگرم‌شرایط مالیه مشاور رو ندارید اما حتما دی وی دی های دکتر هلاکویی رو تهیه کنید کتابش کمی مطالعه

@میمونمت  

بیا عزیزم

من ازت یاد گرفتم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

کتاب چگونه با کودکم رفتار کنم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

محیطش چطوره؟؟  به خودی خود که بی ادب نمیشه. شلوغی رو اکثر بچه ها دارن ولی خصیصه های رفتاری رو ...

با پدرشوهرم یجا هستیم همش اونجاس نمیتونم تو خونه نگهش دارم خستم

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

دختر من نه سالشه تنها حرف بدی که بلده جیش و پی پی هست که لازمه از پوشک گرفتن بچه هاست و همه بلدن ، اونقدر اینا رو بکار میبره ، بعضی از بچه ها چندتا حرف بد درستدرمون بلدن ولی نمیگن 

خودت توخونه سرگرمش کن بانقاشی .کاردستی .چیزی .توکارهات ازش کمک بخواه نذاربره پیش پدرشوهرت اینا

اصلا به حرفم گوش نمیده

با پدرشوهرم یجا هستیم همش اونجاس نمیتونم تو خونه نگهش دارم خستم

از اول باید قانون میذاشتی برای هر چیزی. الانم دیر نشده وقتش رو پر کن. 

بازی‌های جذاب.... کتاب.... 

یه طوری که بیشتر پیش خودت بمونه. برای کارهای خوبش تشویقش کن. بهش اعتماد به نفس بده

نور خواهی مستعد نور شو....