بچت دو تربیتی شده تا وقتی که پاشو از خونه پدر شوهر ت قطع نکنی درست نمیشه گلم خیلی اشتباه کردی از اول جلوشو نگرفتی
دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون میبرد آخ که چه آرامشیییییی
از اول باید جوری که خودت صلاح میدونستی تربیتش میگردی و به کسی حق دخالت نمیدادی.من حتی به شوهرم اجازه دخالت تو تربیت بچه نمیدم چون دچار دوگانگی میشه بچه من خیلی حرف گوش کنه مثلا بهش میگم بیا یدونه پفک بخور میگه اول باید مامانم اجازه بده نه دعواش میکنم ن خدایی نکرده زدم ن هیچی س سالشم نشده هنوز فقط با تشویق باهاش برخورد کردم تو محیط خونمون تو خانوادمون فحش نیست که این بخواد اونو یاد بگیره دست بزن و این چیزا یا بی احکرامی نبوده که این بخواد الگو بگیره دروغ بهش گفتم که خیلی ناراحت میشم اگه دروع بگه مثلا یروز سرامیکارو نوشته بود من گفتم کی اینکارو کرده گفت بابا و من گفتم پسر من اونقدر راستگو و شجاع هست که کارایی که کرده رو بگه و از اونببعد دیگه نشنیدم ازش چیزی،میدونه هرکسی رو ببینه اول باید سلام بگه به بزرگترا میگه شما و خیلی چیزای دیگه.خودمون بااحترام باهاش صحبت کردیم همه اینا موثر هست.عزیزم به نطرم با ی مشاور کودک صحبت کن اون میتونه کمکت کنه
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.