زوو مدیر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 3612 عنوان چجوری بچه هاتونو تربیت میکنید🤨 | مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 37 پست بخدا من کم اوردم بچه ام خیلی بی ادب بی نزاکت و شلوغه چیکارکنم کمکم کنید بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍 1400/03/15 | 22:38 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زوو مدیر استارتر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 3612 بچت دو تربیتی شده تا وقتی که پاشو از خونه پدر شوهر ت قطع نکنی درست نمیشه گلم خیلی اشتباه کردی از او ... چیکارکنم فرار میکنه میره اونجا یا بچه های خواهرشوهرام میان سروصدا میکنن دیوانه میشه بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
زوو مدیر استارتر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 3612 من دارم پیر میشم از دست بی ادبیشون خیلی خوب بودن از موقع تو خونه موندن بد شدن بچه خواهرمم میاد خیلی ... میفهممت بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
زوو مدیر استارتر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 3612 لعنت به زندگی کنار مادرشوهر هرچی میکشم از تو یجا موندع بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
زوو مدیر استارتر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 3612 نمیدونم واقعا یعنی درست میشن؟ قک نکنم بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
مهسلی عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 4363 میفهممت از چهارشنبه اومدم خونه مامانمالان ۳روزه انگار ۳سال گذشته خودمم باردارم شکمم میسوزه از حرص خدایا مرسی 😊😊😊
زوو مدیر استارتر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 3612 از چهارشنبه اومدم خونه مامانمالان ۳روزه انگار ۳سال گذشته خودمم باردارم شکمم میسوزه از حرص 😭 بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60637 @میمونمت بیا عزیزم من ازت یاد گرفتم عزیزی♥️♥️♥️ « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام