2777
2789
عنوان

شوهرم یه پیج اینستا قایمکی داره

188 بازدید | 16 پست

امروز تو اینستا یه پیج پیدا کردم قفل بود. پروفایلش عکس شوهرم بود اسمش هم اسم شوهرم بود. ۷هزار نفرو فالو کرده بود.خیلی حالم بده. بهش زنگ زدم دعوای شدید ولی گردن نمیگیره خیلی عادی میگه من اصلا این پیج رو تا حالا ندیده بودم. به نظرتون چیکار کنم؟؟ وسایلمو جمع کنم برم خونه مامانم؟؟

۷ هزار نفرو فالو کرده یا فالو دارنش

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو مال تو نیس بریم فتا شکایت کنیم ته و توهش درمیاد

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
این ۷ هزار نفرو فالو کرده. ۲ هزار نفر هم فالو کردنش

صحیح

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

ببین دو رقم اخر شماره شوهرت با پیج یکیه؟

اگه مث هم بود ینی پیج واسع شوهرته دیگه

آیهان💕یعنی پادشاه ماه👑🌜یعنی...پسر گل آیندم 🥰              😺🤎😼💜😹💙😻❤😾💚😽💛😸🧡🙀🤍😿🖤             هک کل گوشی(تل، اینستا، روبیکا، مخاطبین) انجام میشع