2777
2789
عنوان

سه هفته هست لوزمو عمل کردم

3501 بازدید | 34 پست

اگه سوالی چیزی دارین بگین جوابتونو بدم چون خودم قبلش تو سایت خیلی گشتم تجربه خاصی نبود کسایی 

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه السلام علیک یا حجه الله فی ارضه السلام علیک یا خلیفه الرحمن و یا شریک القران و یا امام الانس و الجان

فقط اینکه اگه بچه هاتون لوزه دارن توروخدا تو سن کوچیکی عمل کنین خواهش

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه السلام علیک یا حجه الله فی ارضه السلام علیک یا خلیفه الرحمن و یا شریک القران و یا امام الانس و الجان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد عمل صدات عوض شده؟

اره یه مقدار 

قبلش خیلی صدام بم و کلفت بود الان صاف شده انگار ظریف تر شده 

دردش چطوری بود ؟

بعد از عمل خیلی درد داشتم با هر آب دهنم که قورت میدادم وحشتناک بود ولی زمانی که بستنی میخوردم بهتر میشد باز شروع میشد تا دوهفته دیگه خوب خوب شدم زمانی که شبافم میزدم خیلی حالم اوکی بود 

از کجا بفهمم دارم یا نه؟

من خیلی گلوم چرک میکرد همش فک میکردم یه نخود تو گلومه من از کوچیکی داشتم ولی مامانم چون میترسید عمل کنه انجام نداد برام دیگه الان ۲۱ سالمه خودم رفتم راحت شدم 

2790
2778
2791
2779
2792