2777
2789
عنوان

سه هفته هست لوزمو عمل کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3502 بازدید | 34 پست
من خیلی گلوم چرک میکرد همش فک میکردم یه نخود تو گلومه من از کوچیکی داشتم ولی مامانم چون میترسید عمل ...

راحت شدی

میگن اشتها زیاد میشه راسته یا حرفه؟😅

خواهم‌ک‌ ب خلوتکده ای ازهمه دور من باشم ومن باشم‌ومن ..
چرا

چون میدیدم بچه هایی که کوچولو بودن خییییییلی راحت تر بودن تا منو یه اقایی که بزرگ بودیم ما قشنگ زجر میکشیدیم ولی اون بچه ها راحت بستنی میخوردن 

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه السلام علیک یا حجه الله فی ارضه السلام علیک یا خلیفه الرحمن و یا شریک القران و یا امام الانس و الجان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راحت شدی میگن اشتها زیاد میشه راسته یا حرفه؟😅

نه الکیه🤭

بعد از عمل اینقدر درد داشتم که میل هیچی نداشتم بستنی هم که میخوردم انگار اتیش بود ولی مجبوری باید میخوردی الان حالم از بستنی دیگه بهم میخوره 

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه السلام علیک یا حجه الله فی ارضه السلام علیک یا خلیفه الرحمن و یا شریک القران و یا امام الانس و الجان
دردش چطوری بود ؟

من خیلی دردم زیاد بود خیلی زجر کشیدم ولی گذشت طوری بود که باور نمیکردم این دردو من دارم تحمل میکنم 

نه الکیه🤭 بعد از عمل اینقدر درد داشتم که میل هیچی نداشتم بستنی هم که میخوردم انگار اتیش بود ولی مج ...

انشاا... سالم باشی🌸

خواهم‌ک‌ ب خلوتکده ای ازهمه دور من باشم ومن باشم‌ومن ..
منم دارم ولی عمل نکردم میترسم😅 اگه عمل نکنم چی میشه؟ کلا وظیفه لوزه اینا چیه؟

من حقیقتا تو بیمارستان وحشتناک پشیمون شدم بعد از عمل چون خییلی دردناک بود ولی الان که اون دردا رفتن میگم خداروشکر عمل کردم دیگه گلوم چرک نمیکنه 

بعد از عمل خیلی درد داشتم با هر آب دهنم که قورت میدادم وحشتناک بود ولی زمانی که بستنی میخوردم بهتر م ...

ارررهه منمم خیلیی بد بودد ی چیزی انگار تو گلوم میسوزوند گلومو

من حقیقتا تو بیمارستان وحشتناک پشیمون شدم بعد از عمل چون خییلی دردناک بود ولی الان که اون دردا رفتن ...

گلوتون مگه چه طوری چرک میکرد؟

اخه من دارم ولی متوجه چرک نشدم

شایدم شدم نفهمیدم

میشه توضیح بدین🙏

من سر عهدی که با شما بستم هستم💌یا صاحب الزمان ادرکنی💌يا جابِرَ الْعَظْمِ الْكَسيرِ💌

گلوتون مگه چه طوری چرک میکرد؟ اخه من دارم ولی متوجه چرک نشدم شایدم شدم نفهمیدم میشه توضیح بدین🙏

کلا دیگه داره میگه ، منم قبل اینکه بفهمم لوزه دارم بضی شبا خروپف میکردم ی سری چیزایی که میخوردم بزور از گلوم رد میشدن تا اینکه رفتم متخصص گوش و حلق و بینی بعد معاینم کرد و بهم گف لوزه سه تا داری دوتاشونم خیلی بزرگن ولی من متوجه نشده بودن طوری ک بعد که رفتم خونه چراغ گوشیو زدم تو گلوم واقعا اون دوتارو ته دیدم. بعدشم بهم نوبت عمل داد عمل کردم و اینا اوایلش خیلی دردش زیاد بود منی که عاشق شیرموز بودن از بس که شیرموز یخی بهم میدادن حاللم ازش بهم میخورد ولی خداروشکر بعد ی مدت خوبه خوب شدم حتی دیگه خروپفم نمیکنم😂😂

کلا دیگه داره میگه ، منم قبل اینکه بفهمم لوزه دارم بضی شبا خروپف میکردم ی سری چیزایی که میخوردم بزور ...

مرسی عزیزم

من خروپف زیاد نمیکنم

شاید سالی یه بار،اونم توهم برم میداره و میکنم😂

من سر عهدی که با شما بستم هستم💌یا صاحب الزمان ادرکنی💌يا جابِرَ الْعَظْمِ الْكَسيرِ💌

گلوتون مگه چه طوری چرک میکرد؟ اخه من دارم ولی متوجه چرک نشدم شایدم شدم نفهمیدم میشه توضیح بدین🙏

عذرخواهی میکنم اما گلوی من دائما خلط بود و باین باعث بوی دهان میشد دائم باید دستمال کنارم بود تخلیه میکردم 

عذرخواهی میکنم اما گلوی من دائما خلط بود و باین باعث بوی دهان میشد دائم باید دستمال کنارم بود تخلیه ...

اهان

مرسی عزیزم بابت توضیحت⁦♥️⁩

لطف کردی

همیشه سلامت باشی

عذرخواهی میکنم اما گلوی من دائما خلط بود و باین باعث بوی دهان میشد دائم باید دستمال کنارم بود تخلیه ...

عزیزم شماهم زیاد سرما میخوردی ؟ من صبحا که از خواب پامیشم ته گلوم میسوزه. و اینکه یه لوزم بزرگه اون یکی کوچیکه. تا حالا دکتر گوش و حلق و بینی هم نرفتم. ک بهم بگه لوزه دارم یا نه. منم ته حلقم همیشه یه خلط سفیدی هست. 

لبخندت رو به یه دنیا نمیدم کوچولوی من