ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
گلوتون مگه چه طوری چرک میکرد؟ اخه من دارم ولی متوجه چرک نشدم شایدم شدم نفهمیدم میشه توضیح بدین🙏
کلا دیگه داره میگه ، منم قبل اینکه بفهمم لوزه دارم بضی شبا خروپف میکردم ی سری چیزایی که میخوردم بزور از گلوم رد میشدن تا اینکه رفتم متخصص گوش و حلق و بینی بعد معاینم کرد و بهم گف لوزه سه تا داری دوتاشونم خیلی بزرگن ولی من متوجه نشده بودن طوری ک بعد که رفتم خونه چراغ گوشیو زدم تو گلوم واقعا اون دوتارو ته دیدم. بعدشم بهم نوبت عمل داد عمل کردم و اینا اوایلش خیلی دردش زیاد بود منی که عاشق شیرموز بودن از بس که شیرموز یخی بهم میدادن حاللم ازش بهم میخورد ولی خداروشکر بعد ی مدت خوبه خوب شدم حتی دیگه خروپفم نمیکنم😂😂
عذرخواهی میکنم اما گلوی من دائما خلط بود و باین باعث بوی دهان میشد دائم باید دستمال کنارم بود تخلیه ...
عزیزم شماهم زیاد سرما میخوردی ؟ من صبحا که از خواب پامیشم ته گلوم میسوزه. و اینکه یه لوزم بزرگه اون یکی کوچیکه. تا حالا دکتر گوش و حلق و بینی هم نرفتم. ک بهم بگه لوزه دارم یا نه. منم ته حلقم همیشه یه خلط سفیدی هست.