2777
2789

الان چندساله باهم هستیم

من همه تولداشوکادوشو روز تولدش بهش میدادم اما اون نه شبی که تولدمه میگه فرداشب برات میارم دیگه میره تاچندروزبعد یا گاهیی اوقات به یک ماه بعدهم میرسه خوب خیلی حال ادم گرفته میشه شماهم همین طورهستید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا خوب نیست اینجوری 

این مردا بی احساسن  روحتون داغون میکنن 

باید باهاش حرف بزتی خجالت بزار کنار 

بگو عزیزم من دخترم توجه میخام دوست دارم آقام برام حتی یه  بسته شکلات بخره تبریک بگه 

دوست دارم رابطمون بهتر بشه بفکر خودمونم،دوست ندارم بینمون فاصله بیفته لطفا بهم توجه کن😐😅

ناراحت نمیشید یعنی؟

جواب متن اخرتو دادم

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
باید قبل عقد بهش میگفتی ک مناسبتا واست مهمه و نظرش میپرسیدی....ن الان یهو یادت بیاد بعدم اون واست ن ...

اخه مثلا شب تولدم میاد میگه بخداگرفتم فرداشب واست میارم 

بعد میگه اخرهفته میارم هعی امروز وفردا میکنه یه حسی بدی میگیرم حس میکنم مسخره ام داره

رسما گفته به جز تولد مناسبت های دیگه فقط شام‌میریم بیرون😐

ینی کادو اینا هیچ؟😐

حاجی این خسیس نباشه یه وقت بعد از عروسی دیوونه شی از دستش؟

حتماااااا باهم برید مشاور 

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

اصلا خوب نیست اینجوری  این مردا بی احساسن  روحتون داغون میکنن  باید باهاش حرف بزتی ...

خوب مثلا شب تولدم یه دسته گل میگیره وکل روز رو کنارم سپری میکنه تابهم خوش بگذره اما کادو دادن انگارزورش میاد

باید قبل عقد بهش میگفتی ک مناسبتا واست مهمه و نظرش میپرسیدی....ن الان یهو یادت بیاد بعدم اون واست ن ...

من دوست پسرم بهترین رستورانا و تفریحا میبرد کلی کادو کم میداد چون قصدمون ازدواجه بهش غیر مستقیم گفتم مناسبتا برام مهمه کادو هرچند کوچیک باشه هم خوشحالم میکنه الان بدون اینکه بگم خودش کادو میخره دیگه رودربایستی رو گذاشتم کنار گفتم یا درست میشه یا نه دیگه پس فردا ازدواج کنیم بگم میگه چرا از اول نگفتی