2777
2789
منظورتون متوجه نشدمینی اگه الان خونه نداشته باشه نوشته نمیسه؟

نه....مثلا مینویسن فلان خونه با کدپستی فلان با ادرس فلان سه دونگش به ازای مهریه باسم عروس میشه....وقتتی خونه ایی نیست که چیزی نمی نویسن.....

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه....مثلا مینویسن فلان خونه با کدپستی فلان با ادرس فلان سه دونگش به ازای مهریه باسم عروس میشه....وق ...

خب الان خونه نداره

اگه بنویسیم خونه درصورت خرید چی؟

ینی الان قید کنیم، بعد هروقت خرید سه دونگشو بزنه

شما خواستی ازدواج کنی، به خانوادت بگویچیزی هم به خانواده داماد بدن بلکه راضی شن به وصلت

من یه بچه دارم ولی خداروشکر انقدر مستقل بار اومدم چشمم ب دست کسی نباشه

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

خب الان خونه ندارهاگه بنویسیم خونه درصورت خرید چی؟ینی الان قید کنیم، بعد هروقت خرید سه دونگشو بزنه

اخه واسه خواهرزادم اینجوری شد...بعد عاقد گفت وقتی خونه ایی وجود نداره گذاشتن این شرط سندیت نداره

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛