2777
2789
عنوان

ی سوال دارم

55 بازدید | 10 پست

چیکار‌کنم زیاد بخوابم ۱۶ سالمه کم میخوابم مثلا ۷ یا ۸ ساعت میخوابم قبلنا ۱۰ ساعت اینا میخوابیدم ولی الان نمیدونم جرا کلا تو روز استرس زیاد دارم و فکرم همش مشغوله استرسای الکی دلشوره های الکی و رویچزی هی فکر میکنم نمیدونم شاید سرگرمی ندارم اخه ۱۰ ساعت گوشی دستمه روزانه البته ی مقدار افسردگی دارم مشاور گف لطفا کمک کنین یا راه حل بدین مرسی

عزیزم ۷، ۸ ساعت یه ساعت نرمال و خوبیه براچی باید بیشتر از این بخوابی؟؟ خواب زیاد هم خوب نیست اونایی که خیلی میخوابن معمولا مشکل تیروئید دارن یا افسردگی دارن و قرص مصرف میکنن بنظرم خوابت خیلی خوبه و اصلا زیادش نکن...سعی کن شبا به موقع بخوابی و صبح ها ساعت ۷ ،۸ بری بیرون پیاده روی کنی یا ورزش کنی تا سرحال شی و اینکه سعی کن خودتو مشغول کاری کنی و کمتر گوشی بگیری دستت مثلا کارای هنری یا مثلا سعی کنی آشپزی و کیک پزی و این کارا انجام بدی یا یه وقتایی رو اختصاص بدی به خوندن کتاب

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما مشاورین؟؟ خیلی ممنون از راهنمایتون

نه عزیزم امضامو بخون...خواهش❤

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

عزیزم ساعت خواب مهم نیست

مهم کیفیت خوابته که عمیق باشه

۷ و ۸ ساعت ساعت خوبیه و اصلا بد نیست

و نرماله

هدف برای خودت تعیین کن 

من نمی دونم چند سالته ولی سعی کن 

سرگرمی هایی با توجه به موقعیت و سنت پیدا کنی

تو افسرده نیستی بلکه بی هدفی

اینکه ما گوشی دستمونه دلیلش اضطرابه

و برای فرار از اون مشکلات به گوشی پناه می بریم

چون گوشی ذهن ما رو در حالت استراحت نگه می داره

شایدم اعتماد به نفس نداری و رو اوردی به گوشی 

و اینکه مشاور نه بلکه پبش روانشناس باید بری

مشاوره برای مشورت دادنه نه حل مشکل

امیدوارم زودتر برسی به نقطه ایده آلت🙏🏻

نه عزیزم امضامو بخون...خواهش❤

خوندم😊🤩 مشکل من اینه بعد ی قرص تیروئید زیاد خوردم داغون شدم الان بعدش افسردگی گرفتم و اصلا حال روحیم خوب نیس رو چیزای کوچیک خیلی استرس میگیرم اصلا نمیخندم

خوندم😊🤩 مشکل من اینه بعد ی قرص تیروئید زیاد خوردم داغون شدم الان بعدش افسردگی گرفتم و اصلا حال روح ...

ینی تیروئید داری؟ ببین الان کلا اوضاع یجوریه که اگه کسی بگه افسرده نیستم یکم عجیبه😅 شرایطی که کرونا برامون به وجود آورده تفریحی نداریم و ارتباط ها تقریبا میشه گفت قطع و محدود شده....خب همه اینا باعث میشه آدم احساس افسردگی بهش دست بده و انگیره ای برای زندگی نداشته باشه....استرس و اضطراب هم قطعا دلیل مشخصی داره شاید خودت دلیلشو ندونی ولی حتما دلیل خاصی داره و باید کنترل بشه یه وقتایی رفتن پیش روانشناس لازمه سعی کن اگه دلیل استرس هاتو نمیدونی و همچنین برای کنترلشون اگه از دست خودت خارجه به روانشناس مراجعه کنی تا بهت کمک کنه.... ولی قبل سعی کن کارایی که بهت گفتم انجام بدی صبح زود بیدار شو یه بشکه آب با خودت ببر برو پیاده روی ورزش کن بعدش برگرد یه دوش بگیر و یکم استراحت کن و اینکه یه کتابی بخون و یا مشغول کارایی شو که دوست داری و حالتو خوب میکنن حالا مثلا کار هنری باشه مث نقاشی کشیدن یا مجسمه سازی یا گلدوزی هرچیز دیگه ای یا آشپزی و درست کردن کیک و دسر و نوشیدنی های مختلف و یا هرکار دیگه ای که به ذهن خودت میزنه اینترنت  که پر از آموزش های مختلف از فود بلاگرهای اینستا بگیر تا هر و آموزش خاص دیگه....حالا که از گوشی زیاد استفاده میکنی سعی کن بیشتر از آموزش ها استفاده کنی و انجام بدی.... اگه اینجوری خودتو سرگرم کردی و حالت بهتر نشد قطعا پیش یه روانشناس برو

ینی تیروئید داری؟ ببین الان کلا اوضاع یجوریه که اگه کسی بگه افسرده نیستم یکم عجیبه😅 شرایطی که کرونا ...

تیروئید داشتم قرص خوردم خوب شد ولی جون دوزش زیاد بود اذیت شدم و ترسیدم الان خداروشکر خیلی خوبم  حق باشماست حتما شروع میکنم حتی اگه حوصله نداشته باشم خیلی ممنون من وقتی بیرونم یا پیش دوستام کلا مشکم یادم‌ میره قبلا خیلی اجتماعی بودم و این کرونا یکم اذیتم کرد جتما به امید خدا شروع میکنم مرسی از راهنماییتون