2777
2789
عنوان

مادر شوهر 🐶🐶

72 بازدید | 2 پست

پددشوهرم زنگ زده که فردا میایی بریم صحرا منم گفتم حتما میخوان برن بگردن گفتم نه من فردا شاید برم پارچه بگیرم میخوام لباسمو بدوزم بعد مادرشوهرم زنگ زده که فردا نمیایی چرا منم باز همونو گفتم گفت فردا میخواهیم بریم بادوم بچینیم 🫤🫤 هر وقت ادم ازتون کار میخواد بهونه میارید دروغ میگید فردا همه جا تعطبله فکر کردی ما خریم گوشیو قطع کرد من گفته بودم شاید برم پارچه بگیرم نگفته بودم حتما گفتم اگه نرفتم میام بعد فهمیدم قضیه بادوم چینی نه گردش زنگ زدم به مادرشوهرم که بگم میام ساعت چند میرید جواب نداد زنگ زدم پدرسوهرم جواب داد گفتم مامان ناراحت شده فردا ساعت چند میرید منم بیام کمکتون میگه نه ناراحت نشده نمیخواد اینا میگم از حرف زدنش گعلوم ناراحت شده گفتم شما اول به من نگفتید میرید بادوم چینی فکر کردم میرید گردش حالا میام گفت نه مامانم نمیاد گفت خودم میاپ کمکتون میگه حالا فردا خبرت میکنم مادرشوهر کثافتمم جیغ جیغ میکرد انگار من کلفتشونم حالا به شوهرم بگم یا نه

اتفاقا فردا عیده بازار بازه همه جا فقط ادارات تعطیله شهرما که اونجوره

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸