2777
2789
عنوان

کات کردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2792 بازدید | 208 پست
چون ازین چیزا زیاد دیدم خودمم تجریش کردم واسم مهم نیس و راحته بابا این چیزا دیگه تغذیه ی طوری حرف می ...

نمیتونم دوست شم و نمیخوامم دیگه دوست شم دیگه از این ب بعد خواستگار فقط رسمی😟💔

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون خواهرم یه لحظه دلم براتون گرفت یه سکره براتون خوندم که از پریشونی در بیایین با یه پسر اقا و در ...

مرسی گلم چقدر شما مهربونی انشالله به همه آرزوهاتون برسبن😍❤

سنش کمه خب عزیزم کسی ک با پسر کم سن دوست میشه باید پای لرزشم بشینه😬مثل خودم اگه غر زدی ک ی مدت دلش ...

😞اره میدونی ما قضیمون یکم فرق داره😐😂ما قبل اینکه وارد رابطه بشیم دلمون برا هم رف😞اما خدا شاهده ک هچ قصد بدی نداشتیم ن اون ن من 

نمدونم چ کنم گیجم هنوز فک میکنم میاد

☹شماره همو هم پاک کردیم

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
اگه پروفایلاش غمگینه بدون دلش باهاته چک میکنه ترو فقط کاش زود پیام بده بهت

میدونم چک میکنه چون هر چی میزارم شبیه اونو میزاره من متن از خدا گذاشتم 

اونم گذاشته و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است

😞اره میدونی ما قضیمون یکم فرق داره😐😂ما قبل اینکه وارد رابطه بشیم دلمون برا هم رف😞اما خدا شاهده ک ...

انشالله هر چی به صلاحتونه و اگه دوس داری انشالله برگرده گلم😍😍

اونم پاک کرده مطمئنی؟

میدونم چک میکنه چون هر چی میزارم شبیه اونو میزاره من متن از خدا گذاشتم  اونم گذاشته و خدا ناب ...

اگه پیام داد بدون که عاشقته و بدون تو نتونسته اگه نداد ایشالا که یه مرد خوب و متین نصیبت بشه عزیزم چون اگه برنگرده لیاقت عاشقیم نداشتع چند سال دوستیو نادیدع گرفته

مرسی گلم چقدر شما مهربونی انشالله به همه آرزوهاتون برسبن😍❤

قربونت بخداایقده دلم میگیره برا دخترای مملکتم

ولش کن لیاقت شمابیشتره

یه مدت بچسب به خدا ببین زندگیت چی میشه هیچ ارامشی بهتر از خدا نیست

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
اگه پیام داد بدون که عاشقته و بدون تو نتونسته اگه نداد ایشالا که یه مرد خوب و متین نصیبت بشه عزیزم چ ...

اصلا عاشقم باشه و بازم گیر بده اذیت بشم چی گلم؟😓

تا چند وقت منتظرش باشم؟

مرسی گلم😍😍

انشالله هر چی به صلاحتونه و اگه دوس داری انشالله برگرده گلم😍😍 اونم پاک کرده مطمئنی؟

نمدونم چ کنم خیلی دوسش دارم ب جون خودم 😞

تلگرام دیلیت زد چجور بفهمم داره

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
قربونت بخداایقده دلم میگیره برا دخترای مملکتم ولش کن لیاقت شمابیشتره یه مدت بچسب به خدا ببین زندگی ...

بله درستم گلم قطعا بهترین آرامش فقط خداس💙

نمدونم چ کنم خیلی دوسش دارم ب جون خودم 😞 تلگرام دیلیت زد چجور بفهمم داره

پس نمیشه فهمید🙁

انشالله که برگرده❤

اصلا عاشقم باشه و بازم گیر بده اذیت بشم چی گلم؟😓 تا چند وقت منتظرش باشم؟ مرسی گلم😍😍

بنظرم یک ماه دیگم صبر کن اگه نیومد بیخیالش شو ..

ولی این گیر دادناش از حد گذشته زیاد از حده ولی اگه برگشت بهش بگو تلاش کنه واسه عروسی کردنتون گیر دادناشو کم کنه واسش شرط بذار ولی خداکنه لااقل برگرده 😔

پسره با عرضه ایه؟بنظرت میتونست از لحاظ مالی تامین کنه ؟ ببین اگه نیومدم با این حرفادخودتو قانع کن که برات تلاش نکرده یا چقد مغرور بودع که بخاطرت غرورشو کنار نذاشت