2777
2789
عنوان

کات کردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2792 بازدید | 208 پست
ببین دلش باهات نبوده و دنبال بهونه بوده  منم دلم با پسره نبود دیگه و در به در دنبال بهونه بودم ...

پس چرا دوست بودین؟ آخه دلش نبود چرا 6سال باهام بود چرا منو وابسته خودش کرد چرا اونهمه قولو قرار گذاشت یکسال میگذره ولی دلم همین جور داره آتیش میگیره 

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا تموم کردین؟ برای ما ۴۰ روز شد

☹هچ نداش دانشجو بود 

🥺خیلی بده خیلی حس بدیه خیلی بیقرارم همش بیتابم ی جا اروم نمیگیرم 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
اره هستن ولی کمن بخدا بعد شما ۵ ساله با همین خب اگه میخاست نامزد میشدین یا نشونت میکردانگشتری میاو ...

با این شرایط بیان جلو خانوادم مخالفت میکنن نمیزارن 

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
با این شرایط بیان جلو خانوادم مخالفت میکنن نمیزارن 

نمیدونم بخدا انشالله همه چی برات درست بشه سفیدبخت بشی گلم

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
☹هچ نداش دانشجو بود  🥺خیلی بده خیلی حس بدیه خیلی بیقرارم همش بیتابم ی جا اروم نمیگیرم

ب خاطر هیچی نداشتن کات کردی؟

چند سال باهاش بودی؟چندسالش بود؟خودت کات کردی؟

دقیقا منم همینه حالم😓😓

خوشبخت بشید ذوق میکنم میبینم عاشقا بهم میرسن😍 

منم واقعا الان دلم گرفت این تاپیکو دیدم ولی ایشالا که پیام بده و اشتی کنید همسر منم گیر میده و من گیر دادنشو دوس دارم اینم بگم وقتی ما باهم دوست شدیم دوتامونم ۱۵ سالمون بود همسرم روستایی بود من شهری من کلا میخاستم یکی باشه کع تنها نباشم بعدش همسرم درس خوندو معلم شد خیلیا مسخره کردن که شوهرت دهاتیه اما خیلی مهربونو با اخلاقه من باهاش موندم باهم ساختیم بهم رسیدیم ایشالا همه عاشقا بهم برسن

نمیدونم بخدا انشالله همه چی برات درست بشه سفیدبخت بشی گلم

مرسی گلم انشالله ام شما همیشه شاد و خوشبخت باشید ❤

پس چرا دوست بودین؟ آخه دلش نبود چرا 6سال باهام بود چرا منو وابسته خودش کرد چرا اونهمه قولو قرار گذاش ...

عزیزم بخدا نمیخوام ناراحتت کنم ،فقط شرایط خودم رو میگم 

من با کسی دوس بودم که یه آدم خیییلی معمولی و دیپلمه بود 

بعد خواستگار دندونپزشک و پولدار پیدا کردم و باهاش ازدواج کردم 

اونم گذاشتم ور دل بابا ننه اش بمونه 

شک ندارم اگه با اون ازدواج میکردم الان روزی صد بار باید به خودم لعنت میفرستادم 

منم واقعا الان دلم گرفت این تاپیکو دیدم ولی ایشالا که پیام بده و اشتی کنید همسر منم گیر میده و من گی ...

عزیزم دعا کن آدم شه و برگرده با این اخلاقش ب دردم نمیخوره😔

خداروشکر شوهرتون عرضه داشته به جایی رسیده و انشالله همیشه خوشبخت باشید براتون خوشحالم😍❤

ب خاطر هیچی نداشتن کات کردی؟ چند سال باهاش بودی؟چندسالش بود؟خودت کات کردی؟ دقیقا منم همینه حالم ...

خب فشار روش بود سنش کم بود منم هی میگفتم  تلاشتو بکن🥺

یکسالو نیم س ماه دیگ دوسال میش

من هچ نگفتم اون گف نمتونم😐

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
چ راحت حرف میزنی گلم😑😂

چون ازین چیزا زیاد دیدم خودمم تجریش کردم واسم مهم نیس و راحته بابا این چیزا دیگه تغذیه ی طوری حرف میزنی انکار دنیا ب آخر رسیده چیزی که زیاده پسر با یکی دیگه دوس شو اون این یادت میره

خب فشار روش بود سنش کم بود منم هی میگفتم  تلاشتو بکن🥺 یکسالو نیم س ماه دیگ دوسال میش من هچ ن ...

سنش کمه خب عزیزم کسی ک با پسر کم سن دوست میشه باید پای لرزشم بشینه😬مثل خودم

اگه غر زدی ک ی مدت دلش میخواسته به کله اش هوا بخوره برمیگرده

یا شاید دنبال بهونه بوده💔

مرسی گلم انشالله ام شما همیشه شاد و خوشبخت باشید ❤

ممنون خواهرم یه لحظه دلم براتون گرفت یه سکره براتون خوندم که از پریشونی در بیایین با یه پسر اقا و درست حسابی ازدواج کنین و رنگ ارامش ببینین عزیزم

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن