خیدی مدیر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 عنوان کات کردم😭 | مشاهده متن کامل بحث + 2792 بازدید | 208 پست سلام خانوما بعد از ۵ سال ۴۰ روزه که کات کردم با دوست پسرمسر حساسیت ها و گیر های الکی اون امروز پروفایلش گذاشته و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است منظورش چیه اخه؟؟😭 دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤ 1400/03/15 | 00:46 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 راستی یه جا بگم فال میگیری؟نمیدونم بهت گفتم یا نه اما فالشو قبول دارم چون فال مذهبیه بعد خدا البته ... عزیزم پولیه؟اگه پولیه نمیخوام ب چند نفر تا حالا پول دادم الکی بود فال هاشون دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25648 ن عزیزم سربازه کی تموم میش فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 کی تموم میش شهریور ۱۴۰۱ دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25648 شهریور ۱۴۰۱ انشاءالله هرچ خیره مال منکه سرکار میرف کلاسم میرف ۱۴۰۱ لیسانس میگیره فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 انشاءالله هرچ خیره مال منکه سرکار میرف کلاسم میرف ۱۴۰۱ لیسانس میگیره ن این لیسانسشو گرفته تموم شدهسرکارم میرفت پول نمیگرفت طرفم بهش کار یاد میداد تا بعد سربازی بتونه کار راه بندازهانشالله ک بهم برسین😍 دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
mozysa عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 11017 مخاطبش تویی ن میخواد بگه سینگله ب ایشون ربطی نداره اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25648 ن این لیسانسشو گرفته تموم شده سرکارم میرفت پول نمیگرفت طرفم بهش کار یاد میداد تا بعد سربازی بتونه ک ... چ رشته ای عزیزم؟فداتم همچنین🥺🌺 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 چ رشته ای عزیزم؟ فداتم همچنین🥺🌺 حسابداری دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25648 حسابداری موفق باشه فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 موفق باشه همینطور گلم😗 دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25648 همینطور گلم😗 اون فال رو گف ب منم بگو فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 اون فال رو گف ب منم بگو نگفته فعلا فکر کنم پولی بوده🙁 دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25648 نگفته فعلا فکر کنم پولی بوده🙁 😞ولش الکیه این فال ها بخوادت میاد فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
مرواریددرخشان عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 10538 عزیزم بخدا نمیخوام ناراحتت کنم ،فقط شرایط خودم رو میگم من با کسی دوس بودم که یه آدم خیییلی مع ... آره انشاالله منم بختم جوری بشه بگم ولقعا خداروشکر ازین جدا شدم خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم