2777
2789
عنوان

کات کردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2792 بازدید | 208 پست
اعلام سینگلی کرده دیگه  چندششش یه مشاور میگفت شش ماه اول دوستی اگه حرف از ازدواج و اینا نزد و ...

اتفاقا باید شش ماه بگذره تا بفهمی واقعا عشقه...تفاهم داری نداری تا کامل اشنا شی.....

دوست من بعد ۴ سال دوستی ب عشقش رسید 

دختر داییم بعد دو سال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا باید شش ماه بگذره تا بفهمی واقعا عشقه...تفاهم داری نداری تا کامل اشنا شی..... دوست من بعد ۴ ...

آره ممکنه چند سال طول بکشه و به هم برسن 

ولی همون شش ماه اول خیلی مهمه 

پس نمیشه فهمید🙁 انشالله که برگرده❤

هرچ خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😞

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
ولی خب الان سربازه پول ی حلقه ام نداره😓عقد کنیم راه دورم هستیم ماشینم نداره

کارنداره؟

کار داشته باشه بقیش مهم نیس ک چ داره

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
دختر چ ربطی ب خدا داره؟

میدونم دلت میخواد بگیم وتسه توعه ولی خب واضحه که نوشته خدا... یعنی خدا نزدیکتزین همدم منه... 

من این مراحلو گذروندم میخوای کوچکترین چیزارو به خودت ربط بدی اما فقط باعث وابستگی بیشتر خودت میشه... 

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
اونروزم بهت گفتم خودت برگرد هیچ وقت نذار حسرت دلتو بخوری هیچی بدتر از این نیست هیچی من حرفمو زدم ...

عزیزم تاپیکو کامل بخونی متوجه میشی که انگاری پارانوئید داره سخته...

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤