2777
2789
عنوان

کات کردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2792 بازدید | 208 پست

[QUOTE=193671292]بنظرم یک ماه دیگم صبر کن اگه نیومد بیخیالش شو .. ولی این گیر دادناش از حد گذشته زیاد از حده ولی اگه ...[/QUOT

عزیزم خودمم نمیرم سمتش که اگه برگشت بتونم شرط بزارم براش ک گیراشو کم کنه و عقد کنیم چند سال عقد بمونیم بهتر از دوستیه

بله گلم سعی کرد لیسانسشو ۶ ترمه تموم کردو اینکه تعمیرات گوشی ی چیزایی یاد گرفت اسنپم میرفت کار میکرد گاهی

😔😥

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
[QUOTE=193671292]بنظرم یک ماه دیگم صبر کن اگه نیومد بیخیالش شو .. ولی این گیر دادناش از حد گذشته زیا ...

اگه اومد بگو بیا خاستگاری شرط بذار تا اخلاقشو عوض کنه پدرشم که خونه داده به پسرش راحت ترید اگه عقد کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اومد بگو بیا خاستگاری شرط بذار تا اخلاقشو عوض کنه پدرشم که خونه داده به پسرش راحت ترید اگه عقد ک ...

ولی خب الان سربازه پول ی حلقه ام نداره😓عقد کنیم راه دورم هستیم ماشینم نداره

خاستگار خوب داری الان خودت چند سالته گلم .۴۰ روز گذشته اگه بی قرار شده بود ۱ روزم بدون تو نمیتونست ی ...

خواستگار خوب داشتم ولی ب دلم نمیشینه کسی

۲۳ عزیزم

درسته 😔🚶‍♀️

دقیقا اره همین فکرارو میکنم فکر میکنم شاید باهاش ازدواج کنم خوشبخت بشیم!!! عزیزم جند وقت بعد ...

وقتی میتونی باهاش خوشبخت شی که قبل ازدواجتون بره پیش مشاور و اصلاح شه 

برا من یه هفته طول کشید جمع و جور کردن خودم 

تو این هفته همه ی عکساشو ریختم جلوم و چتاشو نگا کردم زار زدم🤣🤣🤣جاهایی که پاتوقش بودن میرفتم جلو اونهمه جمعیت زار میزدم کادوهاشو پس دادم بعد یه هفته بی حس شدم 

نه ازش بدم میاد نه دوسش دارم به عنوان  یه پسر خوب قبولش دارم همه چی هم داشت از خونه بگیر تا تیپ  فقط از محبت زیاد من هار شده بود 

من انقد دوسش داشتم که حسش میکردم 

حس میکردم میخاد کجا بره چیکار کنه چه رنگی بپوشه همه کار میکردم خوشحال شه 

اومد خاستگاریم ولی رد کردم اینجا کرک پر خودمم ریخت کرک و پر اونم ریخت🤣🤣🤣🤣

اونم مثل مال تو بود فهمیده بود دوسش دارم خودشو اصلاح نمیکرد تا میخاستم چیزی بگم میگفت تو میخای منو تغییر بدی تو منو نمیخای 

موقعیت نمیشه من شرایطشو ندارم همش هر موقع بخواد بتونم برم اره من گیر نمیدم فقط بهش گفته بودم خط ...

بنظرم اگه پسره منطقیی هست بعد که آشتی کردین بشین مفصل و منطقی و با زبون خوش درباره این موضوع باهاش حرف بزن

💖
این یه واکنش طبیعیه که همه برای جذب طرف استفاده میکنن کلا اگه خودتو شاد و مستقل نشون بدی آدم ها بیشت ...

درسته گلم