2777
2789
عنوان

رلم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 29 پست

فک کنم یکم سنت کم باشه ک اینجور باهات حرف میزده 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از لحاظ گفتارت معلومه سنت کمه، محمد رفت محمد آمد. ولش کن خودتو بخاطر یه پسر اذیت نکن چند سال دیگه می ...

اره سنم پایینه ولی نمیتونم از فکرش بیام بیرون داشتم امروز یه استوری دیدم غمگین بود جلو خانوادم یهویی زدم زیر گریه هیچی قضیه رو واسشون پیچوندم هیچی نفهمیدن

شکیبام یه دختر تیر ماهی تخس

اره سنم پایینه ولی نمیتونم از فکرش بیام بیرون داشتم امروز یه استوری دیدم غمگین بود جلو خانوادم یهویی ...

الان حق داری عزیزدلم طبیعیه ولی بعدش برات عادی میشه سر خودتو گرم کن اون چن سالش بود؟

لایکم نکنید ممنونم😘
سنم خیلی پایینه

حتما سخنرانی پیش از ازدواج فرهنگ را گوش کنید قسمت دوستی این جا و این نحوه برخورد ها را کامل میگه .

خیلی حیفی به جای این که برنامه ریزی کنی برای آینده و یک شغل خوب بیفتی دنبال یک پیر پتال که تازه نازم بیاره ...

سلام عزیزم 

ببخشید اینو میگم  ولی حس میکنم رلت اصلا دوستت نداشته بخوام صادقانه بگم فقط میخواست ازت استفاده کنه 

من شرایط مثل اینو زیاد تو اطرافیانم دیدم 

ببین گلم نمیدونم چند سالته ولی پسری که عاشقت باشه خودشو به اب و اتیش میزنه تا بهت برسه 

الاندیگه اخلاف سنی اون قدر مسئله مهمی نیست طرف کلا بخواد قیدتو بزنه و... 

طرف مقابلت فقط دنبال بهانه بود برای ترکت 

از من میشنوی به هیچ عنوان بهش فکر نکن و پیام نده .همه شماره هاو عکساتونم پاک کن که هیچ جوره نتونی باهاش ارتباط داشته باشی  بعدم برو سراغ  علاقت (ورزش . نقاشی. رقص و کلاس زبان و دوستای جدید) مطمئن  باش فقط درگیر احساسات شدی خیلی زود حالت بهتر میشه به این فکر کن اگه ازدواج میکردی و همین موضوع بهانه میکرد اون موقع با یه بچه باید برمیگشتی سر جای اولت .

مطمئن باش اونی که میره جاشو به یه آدم فوق العاده میده ❤اصلا غصه نخور مردا ارزش شک ریختنم ندارن

اره سنم پایینه ولی نمیتونم از فکرش بیام بیرون داشتم امروز یه استوری دیدم غمگین بود جلو خانوادم یهویی ...

از من میشنوی دیگه با کسی دوس نشو از این رل و عشق و عاشقی ها برای ما دخترا بجز ضربه چیزی نمی مونه 

[QUOTE=193635256]الان حق داری عزیزدلم طبیعیه ولی بعدش برات عادی میشه سر خودتو گرم کن اون چن سالش بود ...

خواهر همش 16 سال سنته چرا فکر خودتو درگیر میکنی بهت حق میدم ولی بخدا الان ول کنی سال دیگ همین موقع زندگیت خیلی خیلی بهتره

ببین همین الانشم چقدر فکرت درگیر شده

لایکم نکنید ممنونم😘
سلام عزیزم  ببخشید اینو میگم  ولی حس میکنم رلت اصلا دوستت نداشته بخوام صادقانه بگم فقط می ...

محمد چند بار سعی کرد منو بکشونه ببره از اون کارا باهام بکنه ولی من بول نکردم هی هم میگفت ولی من قبول نمیکردم بعدم میگفت من میرم ولی بعدش باز بهم اس میداد

گلم یه حقیقتی هست که پسرا یه لیست از همه دخترایی که باهاشون هستن( (پسرای بد) (جسارت نشه عزیزم منظورم این نیست که شما دختر بدی هستی اتفاقا خیلیم خانومی من طرز تایپ کردن ادما همه چیو میفهمم) پسرا هیچ دختری از لیستشون حذف نمیکنن یعنی چی ؟یعنی طرفت وقتی باتو کات میکنه میره سراغ بعدی بعد که با اون حرفش میشه میاد تو لیست تو رو انتخاب میکنه میخواد با تو حالشو ببره  اما شما فکر میکنی تو این مدت همش داشته بهت فکر میکرده اما اصلا این طوری نیست این که هی میره و میاد دقیقا دلیلش اینه 

گلم چند سالته بگو راهنمایت کنیم

دیگه باهاش تموم کردم رابطمو با کمک از یه نفر دیگه که اون الان رلمه خداییش هم تا الان که من بدیی ازش ندیدم