2777
2789
عنوان

رلم رفت

920 بازدید | 29 پست

من و رلم که اسمش محمد هست همو خیلی دوست داشتیم جونمون واسه هم میرفت رفتیم تو فکر ازدواج محمد رفت به مامانش گفت اما مخالفت کرد منم رفتم به داداشم گفتم بعد محمد با داداشم حرف زدن ددیروز از داداشم پرسیدم چیشد با محمد حرف زدی گفت که تفاوت سنیتون زیاده بعدم راهتون باهم دوره و اینا بعد امروز من به محمد گفتم که داداشم همچین گفت محمد گفت خب میرم بهش گفتم نه میدونی که بدونه تو نمی تونم گفت خب باش بعد امروز رفته بود بیمارستان میگفت یه خانم دکتری دیدم اینقدر ناز بود بعد من باهاش بد رفتار کردم بعد گفت شوخی کردم چند دقیه بعدش اومد گفت میخام برم گفتم واسه چی گفت ما به درد هم نمیخوریم بعد گفتم نه خب به درد هم نخوریم به درک سیاه فقط باهم باشیم بازقبول کرد بعد باز اومد گفت یه چیزی بهم بده منم گفتم تو اگه فلان چیزو به من دادی منم میدم بعد گفت من میرم گفتم واقعا میخای بری گفت اره گفتم باش برو ولی دیگه من نیستم گفت تو غلط میکنی میشینی زندگیتو میکنی خلاصه این بار سفت نگرفتم رفتش الان داغونم خیلی دوستش داشتم کاش میشد باز برگرده

شکیبام یه دختر تیر ماهی تخس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر « من گفتم اون گفت » کردی 😶😕

وقتی آمریکا باشماست، اسرائیل باشماست، اروپا باشماست، رسانههای خارجی باشماست، صاحبان دلار و اسلحه باشماست، سیا، ام آی ایکس و موساد باشماست ولی پیروز نمیشوید؛ مطمئن باشید خدا باشما نیست.

ممد گفته خانوم دکتره نازبود بعد تو فقط باهاش یه قهر ساده کردی ؟ همون جا باید میزدی دهنش و کلا رلتو فراموش میکردی ممد هیز

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

لیاقت ات رو نداشته 

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین

ببخشیدا اسم شوهرم محمده تا اخرشو پیگیر شدم فکر کردم شوهر منه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میدونم خیلی تباهم شما به بزرگی خودت ببخش 🤣🤣

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد