2777
2789

ی خواب خیلیی عجیب دیدم خوابم با جزئیات کامل بود و انگار واقعیت سه.روز پیش یک خواب دیدم درست دو روز بعدش به واقعیت تبدیل شد خوابم خوب نبود و میترسم لطفا کمکم کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبشه پی وی ایتا بدم بیایید ایتا ؟ 

آره عزیزم

الان درخواست دوستی رو قبول میکنم آیدی ایتامو اونجا بهت میدم

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
من تا حدودی میتونم تعبیر کنم

من چند تا خواب دیدم که خیلی دوست دارم تعبیرشونو بدونم همین چند شب پیش خواب دیدم با یک خانواده دیگه داریم میریم ایتالیا _ بعد هزینه هم ما انگار مهمون اونا بودیم . بعد من میگفتم حالا که قراره بریم خارج چرا بریم ایتالیا؟اون خانواده هم میگفتن چون ما رومی هستیم باید بریم ایتالیا یه حالتی که انگار مثلا خانواده قبلی ایناشون اونجا بودن و رومی هستن . من اصلا نمیدونستم که ایتالیا در قبل همون کشور روم بوده . صبح که پاشدم به بابام گفتم که کشور روم الان داریم؟و اگه نداریم اسم کشور الانش چی شده گفت ایتالیا و من همینطوری مونده بودم😐😐

نمیدونم اسن تعبیر داره یانه ولی خیلی برام جالب بود اگه چیزی از این فهمیدی بگو ❤

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
من چند تا خواب دیدم که خیلی دوست دارم تعبیرشونو بدونم همین چند شب پیش خواب دیدم با یک خانواده دیگه د ...

خوابت صادقانه ست.

مثلا من اصلا نمیدونستم ک گیاه اسپند چه شکلیه اولین بار تو خواب دیدم.

شایدم ان شاء الله در آینده یه اتفاقی برات می افته ک ربط داشتع باشه ب کشور ایتالیا

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!