بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بپرس اما اگه راست گفتم مدیونی برام سوره یاسین بخون
سلام دوست عزیزم لطفا برا منم بگو اول مشخصات ظاهری مو بگو وبعد بگو آیااخراین ماه ازدواج میکنم یانه اسمم فاطمه هست
دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س»
بچه ها بخدا شاید حسمم الکی باشه من هرچی ب ذهنم میاد میگم برا بعضیا راست در میاد . خدا بزرگترین ...
لطفا سوال منم جواب بدید
دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س»
بچه ها بخدا شاید حسمم الکی باشه من هرچی ب ذهنم میاد میگم برا بعضیا راست در میاد . خدا بزرگترین ...
خانمی من برات همین الان یس خوندم جوابما لطفا بده زمان ازدواجم اگی ماه بگی خیلی ممنون و شغل شوهرم خوشبختیم به خدا ناراحت میشم جواب ندی چون من واقعا خوندم برات
لطفاسوال مو جواب بدید براتون یاسین خوندم
خانمی من برات همین الان یس خوندم جوابما لطفا بده زمان ازدواجم اگی ماه بگی خیلی ممنون و شغل شوهرم خوش ...
عزیزدلم من حسمو میگم دیگه نمیدونم راست باشه یا نه شما سال آینده ازدواج میکنی با یه نفر ک فعلا شغلش آزاده ولی در حال درس خوندنه ولی بعد ها هم از راه درس ب جایی نمیرسه اما خوشبخت میشی
سلام دوست عزیزم لطفا برا منم بگو اول مشخصات ظاهری مو بگو وبعد بگو آیااخراین ماه ازدواج میکنم ی ...
عزیزدلم آخه من مشخصات ظاهرتو چطور بگم . حس میکنم یه دختر سفید پوستی با موهای بور صورت پری داری و قدت ۱۶۳ .چهره خندون و آرومی داری . حس میکنم تا آخر این ماهم ازدواج نمیکنی اما امسال ازدواج مبکنی