2777
2789

علوم پایه واقعا راحت بود ،فیزیوپات که الان خودم دارم میخونم رو به هر کی گفتم گفته سخت ترین دورانش بوده 🫠

استاژری رو میگن اوضاع بهتره نسبت به فیزیوپات

اینترنم که گفتن نداره ،کشیک و ... داره و کاراش سنگینه دیگه :/

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

علوم پایه واقعا راحت بود ،فیزیوپات که الان خودم دارم میخونم رو به هر کی گفتم گفته سخت ترین دورانش بو ...

منم نظرم فیزیوپاته

استاجری خیلی اوکیه ولی خب خود محوره

یعنی خودت باید بدویی دنبال کار

ای لک لک کم عقل ...

منم نظرم فیزیوپاتهاستاجری خیلی اوکیه ولی خب خود محورهیعنی خودت باید بدویی دنبال کار

همون فیزیوپاتیم بیشتر کارا با خود آدمه واقعا

استاد یه چیز کلی گاها درس میده ،حداقل اساتید ما اینجورین که توقع دارن سوال رزیدنتیو تو فیزیوپات جواب بدیم کامل و بدون مشکل 😂

باز بعدش تو ممکنه اون کیسا رو ببینی ولی ندیده و صرفا یه چیزی خوندن واقعا اذیت کننده ست ...

همون فیزیوپاتیم بیشتر کارا با خود آدمه واقعا استاد یه چیز کلی گاها درس میده ،حداقل اساتید ما اینجوری ...

دولتی هستی؟

من فکر میکردم آزاد اینطوره

عملا یه چیز کلی میگن و میرن

ای لک لک کم عقل ...

دولتی هستی؟من فکر میکردم آزاد اینطورهعملا یه چیز کلی میگن و میرن

دانشگاهمو نمیگم ولی جفتش گاها همینه ...حالا یکی کمتر یکی بیشتر ...

حداقل چیزی که خودم و بقیه تجربه کردیم ...

هر چند از حق نگذریم بعضی اساتیدمونم واقعا وقت میذارن بی انصافی نکنم ...

دانشگاهمو نمیگم ولی جفتش گاها همینه ...حالا یکی کمتر یکی بیشتر ...حداقل چیزی که خودم و بقیه تجربه کر ...

اره واقعا ما هم اساتید خوب داریم که به شدت انرژی و تایم میزارن ولی بعضیا ها واقعا بود و نبودشون فرقی نمیکنه

خوابگاهی هستی؟

ای لک لک کم عقل ...

اره واقعا ما هم اساتید خوب داریم که به شدت انرژی و تایم میزارن ولی بعضیا ها واقعا بود و نبودشون فرقی ...

آره ...

بعد به دانشجو هم اهمیت میدن اون وسط با اینکه سرشون شلوغه ...

خیر ...خوابگاه نیستم