2777
2789
عزیزم ناراحت نشیا اما خونه دار نمیشی اما امیدوارم بحرمت امام حسین صاحب خونه بشی ولی حس میکنم تا سه س ...

عزیزم بگو چقد دوسم داره؟؟کی پیام میده؟؟کی باهاش ازدواج میکنم؟؟

کاربری دوممه کاربر قدیمی هستم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها بخدا شاید حسمم الکی باشه من هرچی ب ذهنم میاد میگم  برا بعضیا راست در میاد . خدا بزرگترین ...

😐

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
بچه ها بخدا شاید حسمم الکی باشه من هرچی ب ذهنم میاد میگم  برا بعضیا راست در میاد . خدا بزرگترین ...

برا منو بگو بابا ترکیدم از غصه 

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
بپرس اما اگه راست گفتم مدیونی برام سوره یاسین بخون

سلام دوست عزیزم لطفا برا منم بگو اول مشخصات ظاهری مو بگو وبعد بگو آیااخراین  ماه ازدواج میکنم یانه اسمم فاطمه هست

دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س» 

لطفا سوال منم جواب بدید

دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س» 

کی پیام میده؟؟چقد دوسم داره و کی باهاش ازدواج میکنم؟؟

کاربری دوممه کاربر قدیمی هستم😍

دوست عزیزم منتظرم لطفا سوال منم جواب بدید

خانمی من برات همین الان یس خوندم جوابما لطفا بده زمان ازدواجم اگی ماه بگی خیلی ممنون و شغل شوهرم خوشبختیم به خدا ناراحت میشم جواب ندی چون من واقعا خوندم برات  

لطفاسوال مو جواب بدید براتون یاسین خوندم 

خانمی من برات همین الان یس خوندم جوابما لطفا بده زمان ازدواجم اگی ماه بگی خیلی ممنون و شغل شوهرم خوش ...

عزیزدلم من حسمو میگم دیگه نمیدونم راست باشه یا نه شما سال آینده ازدواج میکنی با یه نفر ک فعلا شغلش آزاده ولی در حال درس خوندنه ولی بعد ها هم از راه درس ب جایی نمیرسه اما خوشبخت میشی

سلام دوست عزیزم لطفا برا منم بگو اول مشخصات ظاهری مو بگو وبعد بگو آیااخراین  ماه ازدواج میکنم ی ...

عزیزدلم آخه من مشخصات ظاهرتو چطور بگم . حس میکنم یه دختر سفید پوستی با موهای بور صورت پری داری و قدت ۱۶۳ .چهره خندون و آرومی داری . حس میکنم تا آخر این ماهم ازدواج نمیکنی اما امسال ازدواج مبکنی