2777
2789
عنوان

خواهشا بیایییییییید خانمهاااااا

238 بازدید | 22 پست

زیر دلم سمت چپ خیلی درد داشتم و ترشح ازمایش و بیبی چک منفی بود

تا اینکه اردیبهشت پریود شدم

الان چند روزه بازم اون دردها رو دارم

چند درصد ممکنه باردار باشم؟

الان اومدم روستا به بیبی چک هم دسترسی ندارم

درد کشاله ران چپ داره منو میکشه

در ضمن من پریودهام خیلی نامنظمه و هر ۴ ۵ ماه یکبار پریود میشم

یه دوقلو دارم و اصلا بچه نمیخوام 

ممنون میشم نطراتتون رو بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید جمله اول نیومد من از ۲۹ فروردین که شوهرم رفته ماموریت رابطه نداشتم 

ی ماهه رابطه نداشتی بعداونم پریودشدی فکرنکنم ازبارداری باشه چرادکترنمیری؟

کاربری پنجممه.  شرحیز حال و حالی زِ شرح نیست🖤🥀       ازوقتیعضونینیسایت شدم باسبک جدیدوعجیب وغریبیاززندگیآشناشدم.خواهشا هی نگیدترکها،لرا،فارسهاشماهم این عادتودارید؟😑😐😑😐آخه مثلاآبگوشتوبا🎂خوردن چه ربطی به ترک ولروفارس بودن داره🤨🤨🤨

😐 انتظار داری با گرده افشانی حامله بشی؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

عزیزم کیست نداری؟؟

تنبلی؟؟هیچی؟؟دکتر نرفتی؟؟

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️
ممکنه عفونت باشه؟ بدون ترشح

نمیددنم عزیزم من ک سردرنمیارم ازاین چیزاتجربه نداشتم

کاربری پنجممه.  شرحیز حال و حالی زِ شرح نیست🖤🥀       ازوقتیعضونینیسایت شدم باسبک جدیدوعجیب وغریبیاززندگیآشناشدم.خواهشا هی نگیدترکها،لرا،فارسهاشماهم این عادتودارید؟😑😐😑😐آخه مثلاآبگوشتوبا🎂خوردن چه ربطی به ترک ولروفارس بودن داره🤨🤨🤨