2777
2789
عنوان

یه توک پا بیاید

243 بازدید | 48 پست

نامزدم نمی‌دونم چرا این حرکات و می‌کنه سر مهریه من بهش گفتم ۳۰۰ تا مامانم گفته 

بابامم گفته بود ۲۵۰ 

اینا تو خودشون ۲۵۰ حرف زدن روز خواستگاری بعد که مامانم فهمید گفت نه ۳۰۰ تا سکه مهر کنن مثل مال دخترشون بعد به اونا گفتم گفت بابات ۲۵۰ قبول کرده منم گفتم پس مامانم چی؟ نمیشه که حرفشو نادیده بگیریم گفت باشه من ۳۰۰ تا اوکی کنم مادرت رفتیم خونمون دخالت نمیکنه تو زندگیمون ؟ ببخشید که این سوال میکنم ناراحت نشو

من خیلی شوکه شدم از حرفش دوستان به نظر شما این جزو دخالته؟ یا میگه در ماه یکی دو بار بیشتر نریم خونه مادرامون اینجوری عزیزتریم زیاد بریم رومون باز میشه تو اینجوری فک نمیکنی؟ گفتم نه مگه خواهر من هر هفته میاد روشون به رو هم باز شده؟ من چیزی ندیدم تا حالا 🤔

یعنی به نظرتون کینه به دل گرفته از مامانم؟ 

یا هی می‌گفت خیلی دیگه دارید لفت میدید برای عقد از ماه رمضون تا حالا خیلی گذشته آخر صدا خانوادم در میاد 

من حساس شدم یا واقعا حرفاش یه جوریه؟

واقعا چون کسیو ندارم ازش بپرسم اینجا تایپیک میزنم 

هی دارم هول هولکی دنبال کارام میرم

خانواده من اصلا عجله ای ندارن ولی اون هی منو تحت فشار میزاره مثلا امروز به بابام گفتم راجع به محضر گفت حالا میگم بهت ولی اون هی میگه تو هفته دیگ بریم بگیریم 🤦

آخه این همه ناهماهنگی مگه داریم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

https://harfeto.timefriend.net/16227589127992

اس بزارید برام 

شرمنده اسی😑💗نمیتونم تاپیک بزنم

من آرزو دارم که زنان نه بر مردان، بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.                                                   حست و ناشناخته درمورد من بگو!                               https://harfeto.timefriend.net/16227589127992

راست میگه دیگه

چقدر لفتش میدین

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

بابت این که شوهرت میگه کم برو خونه مادرت

هر چی گفت بگو باشه

قبل ازدواج حس رئیس بودن برشون میداره

بعدا وارد زندگی بشن تنها حرف شون اینه شام چی داریم

اصلا تو هر روز برو خونه مادرت ، فقط شکم شو سیر کن اصلا باهات کار نداره

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه