2821
2789
عنوان

زندگی زناشویی

1088 بازدید | 41 پست

بچه ها من تا الان فک میکردم عادیه الان فهمیدم مث اینکه عادی نیست

بچه ها من و شوهرم دوست بودیم موقع دوستی شیطنت داشتبم اما رابطه کامل نه بعد نه ماه عقد کردیم و سه ماه بعدش رابطه کامل داشتیم موقع عقد زیاد رابطه داشتیم یادمه ولی دیگه بعد سه سال عروسی کرفتیم یه ساله خونه خودمونیم شوهرم دو شیفت سرکاره پنج و شیش صبح میره تا سه شهر میاد ناهار میخوره چهار و ربع میره باز تا نه نه و نیم شب خیلی داغونه ما شاید ماهی دوبار یکبار رابطه داشته باشیم چون اکثر هربار براش برنامه ریزی میکنیم شوهرم میگه انقد خسته م اصن نمیاد که بشه میخوابیم دیگه کنسل ولی اینجور نیست باهم خرف نزنیم اتفاقا همون دوسه ساعتی که پیش همیم کلی بوس و لوسم میکنه و حرف میزنه باهام ولی رابطه خیلی کم .نازمم میکشه ولی خب تهش اینه که از خستگی خوابش میبره اصلا هم تعطیلی نداره کلا هفت روز هفتهه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب چرا اینقدر کار میکنهکمی استراحت هم بد نیست بذاره برای خونوادش

دیگه خواهر وضعیت جامعه س دیگه بعد الان جوونه میتونه از نیروش استفاده کنه ماهی ده تومن اجاره خونه میدیم به هیچی نمیرسیم یه خونه ای چیزی بگیریم مجبوره تا زمانی که نیروداره باید کار کنه

اره من نمیگم خق نداره میگم رابطه میگن سرد میشه ما عاطفی خوبیم جنسی یکمی کم هست میم شنیدم باید بیشتر ...

آقایون فکرشان درگیر باشه جنسی کم میشه

حالا همین که عاطفی برات کم نمیزاره و توجه داره بهت خدا را شکر کن