2777
2789
عنوان

زندگی زناشویی

842 بازدید | 41 پست

بچه ها من تا الان فک میکردم عادیه الان فهمیدم مث اینکه عادی نیست

بچه ها من و شوهرم دوست بودیم موقع دوستی شیطنت داشتبم اما رابطه کامل نه بعد نه ماه عقد کردیم و سه ماه بعدش رابطه کامل داشتیم موقع عقد زیاد رابطه داشتیم یادمه ولی دیگه بعد سه سال عروسی کرفتیم یه ساله خونه خودمونیم شوهرم دو شیفت سرکاره پنج و شیش صبح میره تا سه شهر میاد ناهار میخوره چهار و ربع میره باز تا نه نه و نیم شب خیلی داغونه ما شاید ماهی دوبار یکبار رابطه داشته باشیم چون اکثر هربار براش برنامه ریزی میکنیم شوهرم میگه انقد خسته م اصن نمیاد که بشه میخوابیم دیگه کنسل ولی اینجور نیست باهم خرف نزنیم اتفاقا همون دوسه ساعتی که پیش همیم کلی بوس و لوسم میکنه و حرف میزنه باهام ولی رابطه خیلی کم .نازمم میکشه ولی خب تهش اینه که از خستگی خوابش میبره اصلا هم تعطیلی نداره کلا هفت روز هفتهه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب چرا اینقدر کار میکنهکمی استراحت هم بد نیست بذاره برای خونوادش

دیگه خواهر وضعیت جامعه س دیگه بعد الان جوونه میتونه از نیروش استفاده کنه ماهی ده تومن اجاره خونه میدیم به هیچی نمیرسیم یه خونه ای چیزی بگیریم مجبوره تا زمانی که نیروداره باید کار کنه

اره من نمیگم خق نداره میگم رابطه میگن سرد میشه ما عاطفی خوبیم جنسی یکمی کم هست میم شنیدم باید بیشتر ...

آقایون فکرشان درگیر باشه جنسی کم میشه

حالا همین که عاطفی برات کم نمیزاره و توجه داره بهت خدا را شکر کن