2777
2789
عنوان

یه توک پا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 48 پست
نمی‌دونم چی بگم به خانوادم ☹️ یعنی روز عقد و خودم انتخاب کنم ؟ بگم عید قربان دیر میشه به نظرت؟ صداش ...

بستگی به اونا داره

ولی خیلی دیره ها

حالا چه اصراریه حتما یه روز مذهبی باشه

بگو فردا شب بیان برا دو شب بعدش وقت بگیرین برین محضر

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقصر مادرت وپدرتن ک باهم هماهنگ نبودن  و بعدم ک شما رفتی حرف مامانتو انتقال دادی میتونستین ...

دقیقا همینه هماهنگ نیستن کلی جنگ و دعوا داشتیم تو خونه منم مجبور شدم به خاطر اینکه جنگ و دعوا تموم بشه برم بگم 

ولی واقعا مامانم اونجوری نیست دخالت کنه فقط نظرشو می‌گه اما در مورد مهریه سفت و سخت بود 🥺

بستگی به اونا داره ولی خیلی دیره ها حالا چه اصراریه حتما یه روز مذهبی باشه بگو فردا شب بیان برا د ...

آره راس میگی حتما اونام میگن دیره 

چون برا ما زوده مثلا ما خیلی ریلکسیم 😂

اینکه سایرین میگن مگه عقد چه کار خاصیه، زود برید ، من اصلا درک نمیکنم. عقد یعتی تصمیم قطعی ازدواج. عجله هی نمیشع ک. البته این ک اقای داماد عحله داره، خوبه و نشونه خوبیه ولی مردد بودن و زمان خریدن شما هم جیز بدی تیست. خصوصا ک هنوز دارید فکر میکتید. اینایی ک میگن عحله کنید همونایین ک بعدشم راحت میگن طلاق.

خوب فکرات بکن. پشبمون نشی. 

زندگی ک بچه بازی نیس

در‌مورد مهریه بهتر بود یا بزرگترا حرف  میزدن یا خودتون. انقد قاطی نکنید. چرا دوددستگی و عدم تفاهم خودتون رو پیش خانواده همسر نشون دادید؟ ماملنم میگه بابام‌میگع خودم‌میگم!!

یک نظر ب عنوان نظر خانواده باید اعلام میکردید. یا شما یا پدرتون . این خامی از سمت شما بوده ک باعث ورود همسر اینده ب مراتب خانوادگی شما شده. ایشون تباید ب مادر شما احترام بذاره. شما و پدرتون باید میذاشتید. 

الانم من نظرم اینه ک نظر مادر انقد مهم نیس ک مهریه خواهر داماد مهمه. این دلیل محکم تریه‌ میتونی بگی وقتی فرهنگ شما ۳۰۰ هست، دوست دارم طبق فرهنگ شما باشم ک حس نکنم بی توحهی شده. 

در جورد رفت و امد، و شروطشون خیلی خوشبین نیستم. بهتره باهم  کامل حرف بزنید. این شروط بعدا براتون ازارردهنده نشه! شرط نمیذارن ک

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
دقیقا همینه هماهنگ نیستن کلی جنگ و دعوا داشتیم تو خونه منم مجبور شدم به خاطر اینکه جنگ و دعوا تموم ب ...

مامانا مهربونن به نظرم  باهاش صحبت کن همون۲۵۰باشه کلی از مشکلاتت حل میشه بگو چه فرقی میکنه با سیصد نزدیک همن دیگه 

بگو از الان اینحوری پافشاری کنم پس فردا ملکی چیزی خرید میترسه بنامم بزنه و..

شروطشم اصلا قبول نکن یعنی چی بشینین بیستر حرف بزنین باهم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
اینکه سایرین میگن مگه عقد چه کار خاصیه، زود برید ، من اصلا درک نمیکنم. عقد یعتی تصمیم قطعی ازدواج. ع ...

وای گل گفتی 

🥺

دقیقا همینه ما تقصیر خودمون شد که اینجوری حالا باید بشنوم من

بیشتر تقصیر بابا که مشورت نکرد حتی من خودمم نمی‌دونستم بابا اون مهریه رو قبول کرده

الان یه دوگانگی شده حرف ما دو تا شده خیلی برای من بد شد

منم مثل شما فکر میکنم آخه ما عجله نداریم یکسال آینده می‌خوایم بریم سر خونه زندگیمون نمی‌دونم اگه حالا با آرامش کارامون و بکنیم چی میشه مگه . خب ما هم به فکرش هستیم ولی نه مثل اونا هول هولکی

واقعا که حرفات عالی بود 👌😔

مامانا مهربونن به نظرم  باهاش صحبت کن همون۲۵۰باشه کلی از مشکلاتت حل میشه بگو چه فرقی میکنه ...

اصلا هرکار کردم قبول نکرد مامانم هرچی گفتم ابرومون می‌ره بیخیال شو گفت توام مثل دختر خودشون باید ببینن یعنی چی که کمتر از اون باشی

یه جنگی بود تو خونمون من مجبور شدم به این پسره بگم برو راضی کن ۳۰۰ بشه 

حالا اوکی کردن ولی حس میکنم با منت

وای گل گفتی  🥺 دقیقا همینه ما تقصیر خودمون شد که اینجوری حالا باید بشنوم من بیشتر تقصیر ب ...

سعی کن اگر هنوز ب زمان احتیاج داری، با زبان نرم و ارامش بخوای. ازش بخواه ک همراهت باشه. بگو برای وزود ب این بخش مهم زندکی، نیاز ب زمینه دارم. ب زمان. ب فکز.

مقابلش قرار نگیر. با ارمش و نرمی و زبون خوش برو جلو. بگو همراهم باش. کمکم کن ک با ارامش ب این مرحله وارد بشم.‌ بهش بگو میددنم ک تو کمک میکنی. 

چون عجله حس خوبی بهم نمیده. 

خیلی وقتا ادما ترس از شرایط جدید دارن و باید کم کم بهش ورود پیدا کنن. تا حس بدی بهشون دست نده. 

بگو بهتره بازم با هم‌ سر یه جیزایی حرف بزنیم. و دل همدیگر رو قرص کنیم. بهتره چندین قرار صحبت و ... با هم‌بذاریم. در این مدت هم بشین سر خیلی مسایل خرف بزن. دررنت سرچ کن. بعضی حرفا باید در مرحله خواستگاری و.... کانل صحبت بشن.نظرات راجع ب همین مسیله رفت و امد و.. هم‌جزوشه

اصلا هرکار کردم قبول نکرد مامانم هرچی گفتم ابرومون می‌ره بیخیال شو گفت توام مثل دختر خودشون باید ببی ...

دیگه ب اینا فک نکن. ۳۰۰ ک اوکی شده. 

برو تو کار اصل ماجرا.‌زمان و شناخت

بدون شناخت و اطمینان، فرقی بین ۵ تا ۵۰۰۰ تا نیس

سعی کن اگر هنوز ب زمان احتیاج داری، با زبان نرم و ارامش بخوای. ازش بخواه ک همراهت باشه. بگو برای وزو ...

ممنون عزیزم از راهنماییتون . خیلی حس خوبی دادید با حرفاتون بهم .یکم آروم شدم 

واقعا احتیاج دارم آروم پیش برم و فکر کنم اینجوری استرس میگیرم و فکر میکنم نکنه دارم اشتباه میکنم

آره عزیزم دقیقا 👌 دیگه حواسم و جمع میکنم از این به بعد

بهترین تصمیم بگیری و خوشبخت باشی🌹

وا یعنی چی تو واسطه ی بین خونواده ی خودت و دومادی دست بجنبون دیگه یه عقد مگه چقدر کار داره

بنده خدا نمیتونه که بره بگه پدر من بیاین منو زودتر عقد کنید 

یه حرفایی میزنید 

یعنی خودت میتونی ب پدر یا حتی مادرت بگی مامان منو زودتر عقد کن 

یه کم استقلال داشته باش شاید بابات تا یه ماه دیگه نخواد کاری بکنه دوماد میگه حتما یه خبرایی هست دی ...

اتفاقا اصلا ایطور نیست 

زیاد بخواد استقلال داشته باشه ، دو روز دیگه داماد اصلا پدر مادرشو حسابم نمیکنه