2821
2789
عنوان

بهم گفت حسود🥺

197 بازدید | 19 پست

منو ی دوستم خیلی خیلی صمیمی بودیم.من باردارشدم بهش گفتم خیلی گریه کرد میگفت چرا تو باردارشدی من نه هنوز همش مقایسه میکرد....اومد دیدنم وقتی رفت بعد ۲ساعت بچم سقط شد خیلی حسادت میکرد

حالا اون بارداره بخدا من خیلی خوشحال شدم واسش ولی زنگ‌میزنم حالشو میپرسم خیلی بدصحبت میکنه حس میکنم خودشو میگیره توحرفاش غیر مستقیم گفت ک از حسودیته هروز حالمو میپرسی فک میکنی بچه منم مث تو سقط میشه...

خیلی ناراحتم دلمو شکسته

خواهشا فاز برندارید ک مد جنگ پروف رفته

میخوام ی چیزی بش بگم ک بدونه خدا بچه رو میده مگ خودت ب دستش اوردی ک الان خودتو بالاتراز همه میدونی چی بزارم پروف

میخوام قطع رابطه کنم باهاش

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دلاتونو بزرگ کنین  

مثل این زنای قدیمی که فقط توی حاملگی با هم رقابت داشتن نباشین سعی کنین با نوقعیت اجتماعی و.تحصیل وهنر و ورزش،بهم حتی حسودی کنین

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

هردوتون بزرگ بشید بعد بچه بیارین

انگار خاله بازیه

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
هیچی پروفایل نزار فقد بسپار بخدا و قط رابطه .من م همون شب ک گفتم بچم سقط شد

ای کاش ب کسی نمیگفتیم بارداریم....من به چشم بد خیلی اعتقاد دارم 

عزیزم محلش نده این دوست نیست دشمنه پروفایلم چیزی نزار اگه چیزی بشه میگه از حسودیت بوده و فلان 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
عزیزم محلش نده این دوست نیست دشمنه پروفایلم چیزی نزار اگه چیزی بشه میگه از حسودیت بوده و فلان 

اره واقعا همتون درست میگید❤

واژه دوست چقد بی ارزش شده

بخدا من مثل خواهربودم واسش چون خواهر نداش دلم میخواش غصشو نخوره ولی واقعا عوض شد باردارشد

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز