2777
2789
عنوان

بهم گفت حسود🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 19 پست
کسی گفت تو نظربدی؟برو بیرون

جایی ننوشته بود نظر ندم و دفاع بیخودی از شما بکنم

تاپیک عمومی زدی دیگه این بچه بازیا چیه

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
جایی ننوشته بود نظر ندم و دفاع بیخودی از شما بکنم تاپیک عمومی زدی دیگه این بچه بازیا چیه

دلیل ناراحتی هرکس بشی قطعا برمیگرده ب شخصیتت گلم

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای کاش ب کسی نمیگفتیم بارداریم....من به چشم بد خیلی اعتقاد دارم 

منم بخدا دوماه باردار بودم قلبش تشکیل شد همه چی عالی همون شب ک گفتم زن همسایمون گیر داد ک برا چیت بود البته اتفاقی فهمید اون بعد شبش سقط شد 

بخدا من مثل خواهربودم واسش چون خواهر نداش دلم میخواش غصشو نخوره ولی واقعا عوض شد باردارشد

واقعا همه چی خیلی عجیب شده آدما به شدت غیرقابل پیش‌بینی شدن و عوض میشن،اشکالی نداره غصه نخور خدا خودش از همه قصد و نیتا با خبره زمینم گرده

کجا به رتبه کردار میرسد گفتار💭
دلیل ناراحتی هرکس بشی قطعا برمیگرده ب شخصیتت گلم

عزیزم شما اینجا مشکلتو مطرح کردی منم گفتم هردو بچه بازی دراوردین نظر شخصی منه شما میتونی ادامه بدی به رویه ات

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻