2777
2789
عنوان

مادرم مشکوک به کروناست

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 56 پست
قرص تهوع داده دکتراثرش که میره باز میاره بالا مثلا زده قبل شام و نهار وقتی یه چیزی میخوره اولش خوبه ...

چه قرصی دادن؟

صدای خنده خدا را می شنوی؟!دعایت را شنیده.به آنچه محال میپنداری میخندد.باور داشتم و با لطف خدای مهربونم تونستم بدستت بیارم.مخاطبم کسی نیستا!اشتباه نکنید.رشته تحصیلیم رو میگم😍. وقتی زندگی کسی رو نجات میدی😷 و حس میکنی خدا خواسته که تو وسیلش برای نجات جان آدما باشی میشه بهترین اتفاق زندگیت❤🤩💐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوپ بهشون بدید

صدای خنده خدا را می شنوی؟!دعایت را شنیده.به آنچه محال میپنداری میخندد.باور داشتم و با لطف خدای مهربونم تونستم بدستت بیارم.مخاطبم کسی نیستا!اشتباه نکنید.رشته تحصیلیم رو میگم😍. وقتی زندگی کسی رو نجات میدی😷 و حس میکنی خدا خواسته که تو وسیلش برای نجات جان آدما باشی میشه بهترین اتفاق زندگیت❤🤩💐

داداشم خفیفشو گرفت

ابلیمو عسل با اب ولرم..ویتامین سی جوشان

آب هویج.کباب.دمکرده اویشن خداروشکر خوب شده دیشبم رفته عروسی 😥

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
داداشم خفیفشو گرفت ابلیمو عسل با اب ولرم..ویتامین سی جوشان آب هویج.کباب.دمکرده اویشن خداروشکر خوب ...

قرص جوشان هم داده بهش دکتر با ویتامین د عسل فشار خون بالا نمیبره من مامانم هیچی نمیخوره 

قرص تهوع داده دکتراثرش که میره باز میاره بالا مثلا زده قبل شام و نهار وقتی یه چیزی میخوره اولش خوبه ...

جوشونده نعنا و آویشن بدید بهشون

قرص ویتامین c جوشان.قرص منیزیم جوشان بدید بهشون

هیچی نمیتونه بخوره دلش نمیخواد هیچی

خب اینجوری که نمیشه!

بدنشون احتیاج به ماده مغذی داره

مجبورشون کنید

قرص جوشان هم داده بهش دکتر با ویتامین د عسل فشار خون بالا نمیبره من مامانم هیچی نمیخوره 

فشار خونو نمیدونم باید بپرسی از کسی

نگران نباش عزیزم داروهاشو بدین تقویت کنین سلامتیشو بدست میاره ان شاالله

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت