2777
2789
عنوان

مادرم مشکوک به کروناست

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 56 پست
یه هفته اینطوره، علایم شدیدتر نشده دیگه نگرانی نداره همون به تغذیشون برسید مایعات فراوان غذای مق ...

خیلی چیزا رو بخاطر فشار خون نمیتونه بخوره اولشم از همون فشارش رفت بالا آخه مادرم ۶ ماه کلا قرصاش نمیخورد یهویی فشارش اینجوری شد حتی به ۱۹ رسید فشارش ما فک میکردیم بخاطر فشارش دکترام میگفتن چون داروهاش قطع کرده اینجوری شده چند روزی طول میکشه تا بدنش به روال اولش برگرده تهوع هم نداشت دوتا قرص زیر زبونی براش گذاشتن یهویی تهوع گرفت و الانم ادامه داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل اینه هیچی دلش نمیخواد بخوره هرچیم بخوره میاره بالا گوشتم چون فشار خونش بالاست براش خوب نیست&nbs ...

کم اشتهایی طبیعی هست

ولی اینکه تهوع دارن، ببرید دکتر

هوا هم گرم هست

بدنشون دچار کم آبی میشه

کم اشتهایی طبیعی هست ولی اینکه تهوع دارن، ببرید دکتر هوا هم گرم هست بدنشون دچار کم آبی میشه

هوا که اینجا خیلی خنکه واسه تهوع که قرص داده ولی سردرد شدید که داره بدنش بی جونه نگرانم 

آبریزش بینی ، سرفه تب، گلو درد ، ما گفتیم صد در صد کرونا دارن.

اینا که علایم سرما خوردگی من مادرم هیچی نمیتونه بخوره ،تهوع داره ،از بس هیچی نمیخوره بدنش بی جون شده

خب شما فرض رو بر این بزار که کرونا هست باید تغذیه مناسب داشته باشه.مایعات زیاد بهش بدین بیماری زمی ...

اره تنگی نفس از قبل داشته ولی الان تنفسش خوبه هیچی نمیخوره

اره تنگی نفس از قبل داشته ولی الان تنفسش خوبه هیچی نمیخوره

حواستون به تنفسش باشه

با توجه به سابقه بیماری تنفسی اگه احساس تنگی نفس داشتن به بیمارستان مراجعه کنید

بهشون بگید مجبورن بخورن مایعات زیاد بهشون بدید و تغذیشون باید خوب باشه تا ضعفشون بره

صدای خنده خدا را می شنوی؟!دعایت را شنیده.به آنچه محال میپنداری میخندد.باور داشتم و با لطف خدای مهربونم تونستم بدستت بیارم.مخاطبم کسی نیستا!اشتباه نکنید.رشته تحصیلیم رو میگم😍. وقتی زندگی کسی رو نجات میدی😷 و حس میکنی خدا خواسته که تو وسیلش برای نجات جان آدما باشی میشه بهترین اتفاق زندگیت❤🤩💐
اینا که علایم سرما خوردگی من مادرم هیچی نمیتونه بخوره ،تهوع داره ،از بس هیچی نمیخوره بدنش بی جون شده

نه اینا تنها علائم سرماخوردگی نیست ، دکتر میگه چون الان همه ماسک میزنن در واقع سرماخوردگی نداریم و هرچی بود حتی کوچکترین علامت ما کرونا در نظر میگیریم.

خدایا شکرت   
حواستون به تنفسش باشه با توجه به سابقه بیماری تنفسی اگه احساس تنگی نفس داشتن به بیمارستان مراجعه کن ...

هرکاری میکنیم نمیخوره غذا فقط در حد ۲ تا قاشق چیزای مقوی هم برا فشار خونش خوب نیست فوری فشارش میره بالا پایین نمیاد 

نه اینا تنها علائم سرماخوردگی نیست ، دکتر میگه چون الان همه ماسک میزنن در واقع سرماخوردگی نداریم و ه ...

نمیدونم والا مادرم سرفه نداره خیلی کم سرفه میکنه یکم خلط داره گلوش

هرکاری میکنیم نمیخوره غذا فقط در حد ۲ تا قاشق چیزای مقوی هم برا فشار خونش خوب نیست فوری فشارش میره ب ...

حالت تهوع دارن؟

اگه دارن دمیترون بخورن

صدای خنده خدا را می شنوی؟!دعایت را شنیده.به آنچه محال میپنداری میخندد.باور داشتم و با لطف خدای مهربونم تونستم بدستت بیارم.مخاطبم کسی نیستا!اشتباه نکنید.رشته تحصیلیم رو میگم😍. وقتی زندگی کسی رو نجات میدی😷 و حس میکنی خدا خواسته که تو وسیلش برای نجات جان آدما باشی میشه بهترین اتفاق زندگیت❤🤩💐
حالت تهوع دارن؟ اگه دارن دمیترون بخورن

قرص تهوع داده دکتراثرش که میره باز میاره بالا مثلا زده قبل شام و نهار وقتی یه چیزی میخوره اولش خوبه ولی بعد ۲ ۳ ساعت میاره بالا باز