سلام خانوما مادرم چند روزه مریض فشار خونشم بالاست الان سردرد شدید ، تهوع، خستگی داره همش خوابه جون نداره راه بره اصلا هیچم نمیخوره میگه دلم نمیخواد چند بار دکتر بردیم تاثیری نداشته خودمم باردارم دوتا بچه کوچیکم دارم اصلا نمیدونم چکار کنم الان یه هفته که اینجوریه پیش هم بودیم الان خیلی نگرانم له نظر شما چکار کنم تو رو خدا کمکم کنید
یه هفته اینطوره، علایم شدیدتر نشده دیگه نگرانی نداره همون به تغذیشون برسید مایعات فراوان غذای مق ...
خیلی چیزا رو بخاطر فشار خون نمیتونه بخوره اولشم از همون فشارش رفت بالا آخه مادرم ۶ ماه کلا قرصاش نمیخورد یهویی فشارش اینجوری شد حتی به ۱۹ رسید فشارش ما فک میکردیم بخاطر فشارش دکترام میگفتن چون داروهاش قطع کرده اینجوری شده چند روزی طول میکشه تا بدنش به روال اولش برگرده تهوع هم نداشت دوتا قرص زیر زبونی براش گذاشتن یهویی تهوع گرفت و الانم ادامه داره
اره تنگی نفس از قبل داشته ولی الان تنفسش خوبه هیچی نمیخوره
حواستون به تنفسش باشه
با توجه به سابقه بیماری تنفسی اگه احساس تنگی نفس داشتن به بیمارستان مراجعه کنید
بهشون بگید مجبورن بخورن مایعات زیاد بهشون بدید و تغذیشون باید خوب باشه تا ضعفشون بره
صدای خنده خدا را می شنوی؟!دعایت را شنیده.به آنچه محال میپنداری میخندد.باور داشتم و با لطف خدای مهربونم تونستم بدستت بیارم.مخاطبم کسی نیستا!اشتباه نکنید.رشته تحصیلیم رو میگم😍. وقتی زندگی کسی رو نجات میدی😷 و حس میکنی خدا خواسته که تو وسیلش برای نجات جان آدما باشی میشه بهترین اتفاق زندگیت❤🤩💐
اینا که علایم سرما خوردگی من مادرم هیچی نمیتونه بخوره ،تهوع داره ،از بس هیچی نمیخوره بدنش بی جون شده
نه اینا تنها علائم سرماخوردگی نیست ، دکتر میگه چون الان همه ماسک میزنن در واقع سرماخوردگی نداریم و هرچی بود حتی کوچکترین علامت ما کرونا در نظر میگیریم.
هرکاری میکنیم نمیخوره غذا فقط در حد ۲ تا قاشق چیزای مقوی هم برا فشار خونش خوب نیست فوری فشارش میره ب ...
حالت تهوع دارن؟
اگه دارن دمیترون بخورن
صدای خنده خدا را می شنوی؟!دعایت را شنیده.به آنچه محال میپنداری میخندد.باور داشتم و با لطف خدای مهربونم تونستم بدستت بیارم.مخاطبم کسی نیستا!اشتباه نکنید.رشته تحصیلیم رو میگم😍. وقتی زندگی کسی رو نجات میدی😷 و حس میکنی خدا خواسته که تو وسیلش برای نجات جان آدما باشی میشه بهترین اتفاق زندگیت❤🤩💐