2777
2789
عنوان

مادرم مشکوک به کروناست

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 56 پست
نعنا و اویشن باهم دم کنم یا جدا جدا

فرقی نمیکنه

مقدار زیاد بدید بهشون.

صدای خنده خدا را می شنوی؟!دعایت را شنیده.به آنچه محال میپنداری میخندد.باور داشتم و با لطف خدای مهربونم تونستم بدستت بیارم.مخاطبم کسی نیستا!اشتباه نکنید.رشته تحصیلیم رو میگم😍. وقتی زندگی کسی رو نجات میدی😷 و حس میکنی خدا خواسته که تو وسیلش برای نجات جان آدما باشی میشه بهترین اتفاق زندگیت❤🤩💐
مامانتون چه علایمی دارن

فشارش همش روز ۱۳    ۱۴ هست   به غذا بی میل   میگه انگار بدنم نا نداره همش کسل  چیکار کنم رفلاکس داره نمیتونه هرچیزیم بخوره😔

لطفا برای پدرم یک صلوات بفرستید زودتر خوب بشه خواهش میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین کاری که باید بکنی فردا ببر حتما تست بده  اگه مثبت شد رعایت کن که نگیرییی  اگه نشدم ...

تست داده روز سه شنبه گفته سه روز دیگه زنگ زدیم بهتون یعنی مثبته زنگ نزدیم یعنی منفیه امروز روز سوم بود ولی خدا روشکر خبری نشد نمیدونم شاید جواب افتاده بعد تعطیلات

فشارش همش روز ۱۳    ۱۴ هست   به غذا بی میل   میگه انگار بدنم نا نداره همش کسل &n ...

من مامانم فشارش تا ۱۹ رفت مامانم بالا میاره هیچی نمیتونه بخوره میگه دلم نمیخواد 

تست داده روز سه شنبه گفته سه روز دیگه زنگ زدیم بهتون یعنی مثبته زنگ نزدیم یعنی منفیه امروز روز سوم ب ...

خب ایشالا که نیست 

در هر صورت ابمیوه اب کلن مایعات زیاد بده به مادرت 

هر چی سم تو بدنش باشه میشوره میبره از طریق ادرار دفع میشه 

غذاهم بهش حتما بده اب عسل اینا که ضعیف نشه بدتر شه

عزیزم اگر سه روز اول تست داده باشید می تونه منفی کاذب باشه

حالا شما فرض رو بر کرونا بگذارید 

با مشورت دکتر براشون سرم بزنید که ضیف نشه یهو بدنشون, داروی ضد تهوع بدید تا بتونن حداقل مایعات رو مصرف کنن, مصرف مایعات خیلی مهمه جدی بگیرید.

می تونی برای راحتی اینترنت ویزیت بشی و نسخه بگیری

مشکل اینه هیچی دلش نمیخواد بخوره هرچیم بخوره میاره بالا گوشتم چون فشار خونش بالاست براش خوب نیست&nbs ...

آخه عزیزم چاره ای نیست مگه دکتر برای حالت تهوعشون قرص نداده؟گوشت بلدرچين بهشون بدید خدای نکرده از پا درمیان حواست باشه 

مامان خودمم گرفت کرونا منکه دوتا بچه داشتم ونمیتونستم برم ولی بقیه خانواده خیلی بهشون رسیدگی کردن اگه نمیتونن برن دکتر چاره ای نیست دکتر بیارید بالاسرشون

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ