2777
2789
عنوان

کسی که کتاب چاپ شده داره

29 بازدید | 4 پست

برای پایان نامه فوق لیسانس نمیشه همون کتاب رو ارائه بده؟ یا ربطی نداره خود استاد موضوع رو تعیین میکنه؟

اونایی که ارشد دارین

میشه بگین چجوریه ؟

موضوع رو تو تعیین میکنی و استاد باید تایید بده

کتاب رو نمیتونی به عنوان پایان نامه ارائه بدی ولی میتونی یه موضوع مرتبط با اون انتخاب کنی که مطالبت رو از قبل داشته باشی و اینکه اگر کتاب خیلی کپی باشه از اینور و اونور توی پایان نامه به مشکل میخوری

کل پایان نامت باید زیر 30 درصد کپی داشته باشه مطالبش

حَسبی الله💫🍃
موضوع رو تو تعیین میکنی و استاد باید تایید بدهکتاب رو نمیتونی به عنوان پایان نامه ارائه بدی ولی میتو ...

کتابمو خودم نوشتم

توروخدا میشه راهنماییم کنی

میخوام از الان آمادش کنم با خیال راحت برم دانشگاه نه اینکه اونموقع بیوفتم به تکاپو و استرس

پایان نامه چجوریه اصلا معمولا چند صفحه هست؟ باید از خودمون ایده بدیم ؟ من میخوام آموزش زبان انگلیسی بخونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتابمو خودم نوشتم توروخدا میشه راهنماییم کنی میخوام از الان آمادش کنم با خیال راحت برم دانشگاه نه ای ...

اخه من نمیتونم برای رشته شما رو بگم که ، هر رشته و دانشگاهی متفاوته ، برای من خیییلی زیاد شد صفحاتش چون هر فصلمون خودش استاندارد داشت کمتر از اون مقدار نمیشد ، و کلی تصویر و نقشه باید طراحی میکردیم ، برای بعضی رشته ها استانداردش کمتره و تعداد صفحه هاش کمتر میشه.

بنظرم استرس نداشته باش برو دانشگاه از اخرای ترم 1 با استادت صحبت کن راهنماییت میکنه ، الان فایده نداره

موضوعش رو هم اره باید خودت انتحاب کنی و یه عنوان ارائه بدی که استاد بررسی و تایید کنه

حَسبی الله💫🍃