2777
2789
اره والا،،،تازه فکرشو بکن ما 110 میخریدیم،،،کسی ک زیاد میخرید بهش 80 میداد،،،خدا میدونه خودشون 20000 ...

سلام کسایی که لایه برداری انجام میدن 

حالا با هر کرمی اگه ضد آفتاب رو منظم نزنن لک بر میگرده 

شما الویتت باید استفاده از روتین روزانه باشه 

اینجوری مراقبت از پوست داری 

هر چی بزنی باید کرم ضد آفتاب مداوم و هر ۴ ساعت یکبار اگه در منزل هستین استفاده کنید 

من به مشتری های خودمم میگم ضد آفتاب فقط محافظ پوسته اگه نزنی هر چی رشته بودی پنبه میشه 

حالا این کرم معجزه رو که میگید اصلا نشنیدم که چی هست بماند که هیچ برندی ام نداره و خدا داند چه بر سر پوست میاره 🌹🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زدم و خیلیم پشیمونم😭😭😭😭

متاسفم

امیدوارم پوستتون به بهترین حالت برسه🌸🌸🌸

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
سلام کسایی که لایه برداری انجام میدن  حالا با هر کرمی اگه ضد آفتاب رو منظم نزنن لک بر میگرده&n ...

اره درسته عزیزم،،مرسی از راهنماییت

حالا واسه لک صورت یه چی معرفی میکنی بهم ک خوب باشه و لک برنگرده؟؟؟🙏🙏🙏😘😘😘😘

اره درسته عزیزم،،مرسی از راهنماییت حالا واسه لک صورت یه چی معرفی میکنی بهم ک خوب باشه و لک برنگر ...

اگه لکه هاتون زیاده پک ضد لک mnd 

اگه زیاد نیست اسکراب ضد لک به همراه ماسک گچی روشن کننده در دراز مدت اوکی میکنه 

هیچ محصولی یه دفعه لک رو از بین نمیبره باید دوره ای استفاده کنید به همراه ضد آفتاب 

مرسی جونم ان شاءالله دنبال یه.کرم خوبم😘

عزیزم الان فصل مناسبی برای لایه برداری و روشن کردن پوست نیست...تا آخر تابستون فقط ضدآفتاب و ابرسان مناسب استفاده کنید تا پوستتون سرحال باشه، اوایل پاییز میتونید روشن کننده و ضد لک استفاده کنید

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
مرسی از راهنماییت عزیزم😘😘😘اینا رو فروش لوازم ارایشی بهداشتی دارن؟

ن عزیزم اگه خواستی خودم دارم با پست ارسال میکنم برات 

مشاور پوست و مو هستم😊لینک پیجمه بیا اونجا راهنماییت کنم

https://instagram.com/lavabeautyl?igshid=ijjlisuu224a