2777
2789
باشه چشم واقعادرست میگین نمیدونیم به چی دیگه اعتمادکنیم گلم واسه جوشای سرسیاه روی بینی چی خوبه 

این محصول رو نمی‌شناسم

اگر سیب سلامت داره تهیه کنید، در غیر این صورت اصلا

چسب های بینی هم خوبه و جوش های سرسیاه رو برمیداره ولی نیاز داره که به طور مداوم تکرار بشه...اگر کرک های روی بینی رو شیو کنید و بعد چسب بزنید بهتر نتیجه میگیرید

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من شنیدم گفتن لکه میندازه برا همین منصرف شدم بخرم 

پس منم نمیگیرم بدترش میکنه پس والاکرم زدمه چندنوع ولی ای لکه هانمیرن

بعدازداغ مادرم شادی به تقویمم برنگشت
این محصول رو نمی‌شناسم اگر سیب سلامت داره تهیه کنید، در غیر این صورت اصلا چسب های بینی هم ...

ببخشیدیه سوال دیگه کرک های روی بینی روچطوری شیوکنیم آخه خیلی ریز

بعدازداغ مادرم شادی به تقویمم برنگشت

سلام عزیزه دلم،،،من استفاده کردم،،ماه اول دوم صورتم ب قدری روشن سد و لک صورتم رف ک خدا میدونه،،،هر کی منو م+دید میگف چقدر صورتت خوب شده،،ب همه توصیه میکردم استفاده کنن،،،سری بعد ک خواستم بخرم دوهفتهطول کشید تا ب دستم برسه،،تو همون دوهفته هم پوستم تیره شد هم لک برگشت،،بعدشم ک ماه رمضون بود و چون کرم معجزه مخصوص شبه سحر ک پامیشدم میشستم و مدت کمی رو پوستم بود تاثیر نداشت،،،الانم هر چی میزنم بی فایده هس لک ک برگشت مثل اول کمرنگ نمیشه،،،من اول ب همه پیشنهاد میدادم بخرین

ولی الان میگم نخررررررررررین ،،نخررررین

من با اینکه از جای معتبر خریدم و مطمئنم بهش،،ولی لک برگشت،،،واسه جاریمم همبنطور

او# کرما دست سازه ،،نمیدونم چ موادی میزنن ک پوست روشن میشه و لک کمرنگ،،،ولی ب محض قطع کردن بر میکرده و شایدم بدتر بشه پوستت،،من اولش میگفتم مداوم میزنم خیلی خوشحال بودم واقعا روحیه گرفته بودم،،،ولی الان باز غصم گرفته ک لک برگشته ،،،\وهرمم گف دیگه استفاده نکن پوستت داغون میشه،،،این کرم چون پوست رو هم نازک میکنه اکیدا تاکید میکنن ک حتما کرم ضد افتاب بزنین چون پوست حساس میشه

ببخشید زیاد حرف زدم چون خودم تجربه داشتم گفتم راهنماییت کنم،،منکه واقعا پشیمونم

باشه چشم واقعادرست میگین نمیدونیم به چی دیگه اعتمادکنیم گلم واسه جوشای سرسیاه روی بینی چی خوبه 

یه ماسک زغال بگیر .. با یه براش شستشو و ماسک خاک رس هر ۱روز در میون ماسک خاک رس بزن بعد بشور ماسک زغال بزن خشک شد بکن بعد با ژل شستشو و براش شستشو صورتتو و بشور این کارارو کنی هر ۱روز در میون صورتت خعلی خوب میشه جوشاتم میرن

کرم معجزه دست سازه و اصلا مارکی نداره😔

ای وای😕😕

پوست شوخی بردار نیست!!!!

برندهای معتبر دنیا هم ممکنه به هر پوستی نسازه...این چیزا که هیچ 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ای وای😕😕 پوست شوخی بردار نیست!!!! برندهای معتبر دنیا هم ممکنه به هر پوستی نسازه...این چیزا ...

اره والا،،،تازه فکرشو بکن ما 110 میخریدیم،،،کسی ک زیاد میخرید بهش 80 میداد،،،خدا میدونه خودشون 20000 یا 30000 بنظرم بیشتر نمیخرن😐😐کرمی ک اینقدر ارزون باشه معلومه چیه دیگه

دارچین بایه کم ابلیمو ماسک بزار 5.6دقیقه بزار بشور خیلی میسوزه ولی عالیه

اره والا،،،تازه فکرشو بکن ما 110 میخریدیم،،،کسی ک زیاد میخرید بهش 80 میداد،،،خدا میدونه خودشون 20000 ...

بحث من قیمت نیست، اصالت کالا مهمه🌸🌸

آخه آدم با سلامت و زیبایی خودش قمار میکنه؟؟؟

نمی دونم عزیزم دقیقا چه کرمی خوبه منم روبینیم سرسیاه دارم ولی شنیدم محصولاتی که سالسیلیک اسیددارن می تونه مناسب باشه حالامی تونه شوینده باشه مرطوب کننده یاضدجوش چون تاحالاهمچین چیزی خودم استفاده نکردم واسه همین نمی تونم پیشنهادبدم💜