2777
2789
فدات بشم مهربون😘کاری نکردم وظیفه بود💗💗💗💗💗 مرسی ک گفتی💝💝😘میزنم حتما ببینم چی میشه😍💗هر چیز ...

عزیزدلمی قربون محبتت😘😘❤❤ خواهش میکنم گلم آره والاچیزای طبیعی هنوزبهترازشیمیایی هستن

بعدازداغ مادرم شادی به تقویمم برنگشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره چون تجربشو مامانم داشت گفتم مثل مامانم و خالهام بقیه قربانی نشن چون واقعا آدم با صورتش روحیه میگ ...

واقعا همینطوره،،مرسی عزیزم

باور میکنی نمیدونم😐بعضی وقتا از خشکی پوست پوست میشه باز بعضی وقتا همچین جوش میزنه نگو😐😔البته جوش ک میزنه یه طرف صورتمه اونم بیشتر نزدیک پریودی،،،،،،ک همون جوشاهم باعث لک شد ب نظرم😔😔

پوستم خشکه هیچ کدوم فقط لک

شب سفید اب تا صب بزار توی گلاب بخیسه...بزت ب صورتت قبل ازاینگه بزتی ب صورتت صورتت با لیف بشور ک تمیز باشه واقعا عالیه

بعدش اب گوجه فرنگی بزن یا شب تاصب بمونه یا وقتی خشک شد بشورش

واقعا همینطوره،،مرسی عزیزم باور میکنی نمیدونم😐بعضی وقتا از خشکی پوست پوست میشه باز بعضی وقتا همچین ...

ی شب تا صب سفید اب بزار توی گلاب بمونه صب قبل ازاینکه بزنی صورتت با لیف بشور ک تمیز باشه ی ساعت کافیه رو صورتت باشه  بعدش از ای گوجه فرنگی استفاده کن خشک ک شد بشور 

شب سفید اب تا صب بزار توی گلاب بخیسه...بزت ب صورتت قبل ازاینگه بزتی ب صورتت صورتت با لیف بشور ک تمیز ...

دست گلت دردنکنه اینوامتحان میکنم ممنونم عزیزدلم

بعدازداغ مادرم شادی به تقویمم برنگشت
گفته تضمینی ولی بازم میترسم خوب نباشه

سلام..منم میزنم.بخدا تبلیغ نمیکنم..خوبه واقعا..فقط باید حتما میری بیرون ضدافتاب هم بزنی...خودمم دارم برا فروش..اصلش۹۰.

خیلی جاها ازم میخرن ۱۵۰ به بالا میدن

مرسی عزیزم،،واسه لک صورت خوبه؟؟

اره چند درجه روشن میکنه و لک های قدیمی رو کم رنگ میکنه و لکه های جدید میبره..خودم هم میزنم و هم اصلش رو میفروشم ۹۰.تبلبغ نیست جان بچه هام