2777
2789
ن عزیزم اگه خواستی خودم دارم با پست ارسال میکنم برات  مشاور پوست و مو هستم😊لینک پیجمه بیا اون ...

فالو شدی عزیزم،،ولی نمیدونم چطور بیام پیجت،،،تازه اومدم تو سایت بلد نیستم

ب شوهرم بگم اگه راضی شد حتما ازتون میخرم😘😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا لکه از بین بردن،صابون تریاک میگن خوبه،حالا پرس و جو کن... خودم قصد دارم بخرم..

جدی یعنی واقعاخوبه اتفاقایکی ازبچه هاگذاشته استوری واسه فروش ولی نگرفتم 

بعدازداغ مادرم شادی به تقویمم برنگشت
سلام عزیزه دلم،،،من استفاده کردم،،ماه اول دوم صورتم ب قدری روشن سد و لک صورتم رف ک خدا میدونه،،،هر ک ...

وای عزیزم جدی میگی الهی خیرببینی عزیزم دست گلتم دردنکنه که تجربتوبهم گفتی فدات بشم انشالله که هرچه زودترلکه های صورتت بره گلم راستی یکی ازدوستای خواهرم لک داره گفت آب سیب زمینی روباماست قاطی میکرده میزده به صورتش باپنبه گفته لکه هاش کمرنگ شده گفتم اینوامتحان کنم بی ضرره

نمی دونم عزیزم دقیقا چه کرمی خوبه منم روبینیم سرسیاه دارم ولی شنیدم محصولاتی که سالسیلیک اسیددارن می ...

ممنونم عزیزدلم

وای عزیزم جدی میگی الهی خیرببینی عزیزم دست گلتم دردنکنه که تجربتوبهم گفتی فدات بشم انشالله که هرچه ز ...

فدات بشم مهربون😘کاری نکردم وظیفه بود💗💗💗💗💗

مرسی ک گفتی💝💝😘میزنم حتما ببینم چی میشه😍💗هر چیزی طبیعیش بهتره👍

دقیقا همینطوره👍 ب منم میگی ماسکتو؟😘😘😘😘

اره چون تجربشو مامانم داشت گفتم مثل مامانم و خالهام بقیه قربانی نشن چون واقعا آدم با صورتش روحیه میگیره مخصوص ما خانوما ک خیلی حساسیم

جنس پوستت چیه گلم؟