2777
2789
عنوان

می خوام ی کاری کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 87 پست
راجع به انگیزشی و اینا ؟ میشه برا من بفرستین؟

https://www.aparat.com/v/Ipl14/%DA%A9%D9%84%DB%8C%D9%BE_%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%B2%D8%B4%DB%8C_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C_%D8%AF%D8%B1%D8%B3_%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86.%D9%85%D9%88%D9%81%D9%82%DB%8C%D8%AA%2F%D8%AA%D9%86%D8%A8%D9%84%DB%8C_%D8%B1%D9%88_%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1_%DA%A9%D9%86%D8%A7%D8%B1

البته اگه به خود زمینه ی خاصی علاقه داری مثلا پزشکی، خودشون سمینارای خیلی بزرگ و مطرح دارن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از بس همه جمع شدن رو هم اصن انگیزه خوندن ندارم    

واقعا نمیدونم چی بگم حال الان منو بدونی،  اون موقع می گفتم یه ساااااااااال دیگه  بایدبخونم

الان میگم خدایا فقط به خاطر یه سال!!!

برنامه ریزی کن ، میدونم کرونا اوضاع رو سخت کرده  ولی تو میتونی 

نزار چن سال دیگه حسرت بخوری ، اصن شاید جای خوب قبول شدی هم خواستگار خوب اومد برات هم خانوادت دیگه مطمئن میشن که موفق شدی دیگه سخت نمیگیرن، خانواده ها بیشتر به خاطر کنکور سخت میگیرن، این مرحله رورد کنی قول میدم که اونا هم نرم میشن

https://www.aparat.com/v/Ipl14/%DA%A9%D9%84%DB%8C%D9%BE_%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%B2%D8%B4%DB%8C_% ...

همینگه به این فکر کنی البته که اگه درسات رو خوب بخونی میتونی اپلای کنی بری خارج یا میلیونی پول دربیاری دستت تو جیب خودته یا توی سازمان خفن کار میکنی با کلی هم تیمی خودش انگیزت میاد البته. وقتی برا خودت یه هدف مشخص کنی خود به خود علاقه پیدا میکنی بهش برسی

واقعا نمیدونم چی بگم حال الان منو بدونی،  اون موقع می گفتم یه ساااااااااال دیگه  بایدبخونم ...

ممنونم عزیزم

اره بابا مامانم خودش میگه سال اول قبول شه شوهرش میدم نمیذارم بمونه  

ولی تا اون موقع نمیتونم صبر کنم  

۱۸ تجربی

همین فیلم های انگیزشی برای درس خواندن علوم تجربی رو سرچ کنی کلی تو اپارات فیلم هست راجبش. البته من دوستای تجربیم بیشتر باهم قرار میزاشتن بخونن خیلی خوب بود. یعنی مثلا باهم اکی میکردن هرروز تا یه جایی رو حتما باید بخونن. این خیلی کمکت می کنه. و اینکه دختر عمه خودم ک دوسال پیش کنکور داشت و موفق شد، کله اتاقشو پر از عکسای رشته مورد علاقش کرده بود، اهنگای انگیزشی گوش میداد،و صبحا بیشتر درس میخوند. میگفت با اینکه سختمه این ساعت ولی وقتی مثلا پنج صبح شروع میکنم حس میکنم از همه ی رقیبام جلوترم که یه حسه خیلی خوبی بهم میده

ممنونم عزیزم اره بابا مامانم خودش میگه سال اول قبول شه شوهرش میدم نمیذارم بمونه     ولی ...

میدونم حستو، طبیعیه تو نوجونی

به این فک کن سال دیگه قبول میشی با یه رشته خوب کلی اعتماد بنفس می گیری ، کلی کلاس میذاری خخخخ سعی کن فکرتو سمت این چیزا بکشونی ، به دانشگاه فک کن اونجا قراره کلی آدم جدید ببینی  

یه چیز دیگه بگم برم هر چه زودتر نی نی سایت و ترک  کن، خدایی اومدی اینجا چکار بدتر ذهنت منحرف م ...

درسته 

تمام وقتمو نی نی سایت میگیره ولی موفق نمیشم ترکش کنم