2777
2789
عنوان

می خوام ی کاری کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 87 پست
دیگه از درس خوشم نمیاد    

منم والا هیفده سالگی خوشم نمیومد. اصلا مگه چه قدر ادمن خوششون بیاد از درس خوندن؟ مهم اینه خودتو مجبور کنی بخونی. ب نظرم انگیزه لازم داری یکم. بشین چند تا فیلم ببین راجبش، یا چند تا سمینار شرکت کن راجع به شغلای اینده، وقتی ببینی چه کارایی می تونی انجام بدی انگیزشم میاد خود به خود. ولی اینکه هی ب خودت تلقین میکنی باید ازدواج کنم و اینا معلومه انگیزتم از دست میره خود به خود. 

چندمی؟ اینا فکرای متفرقس تو ذهن منم میادا ولی بیرونش میکنم . منم نمیخونم ولی میخوام شروع کنم . من یا ...

ی ساله درگیر این فکر جذابم  

بیرون نمیره هر چه میکنم  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رشتم تجربیه درسم خیلی خوب بود ولی اینو بگم خانوادگی چه پدری چه مادری اهل وقت گذاشتن برا درس نیستیم ت ...

من این راه و رفتم عزیزم

می گفتم فقط نامزد کنم ، ازدواج و دوس نداشتم،

با اینکه استعدادشم داشتم ولی متنفر شدم از درس ، نامزد که کردم ، شوهرم بعد شش ماه گفت ازدواج کنیم، منم گفتم آخیش راحت میشم از درس خانوادم دیگه گیر نمیدن، اون سال دیگه  میخواستم کنکور بدم ولی...

الان زندگیم خوبه خدا رو شکر ولی یه عالمه حسرت می خورم به خاطر درس، دوستامو  می بینم که درسشون از من ضعیفتر بود الان تو بیمارستان کار میکنن یه هفته افسردگی میگیرم  

الان شوهرم میگه بخون ولی با بچه سخته و دیگه حوصلشو ندارم سالها گذشته