2777
2789
عنوان

می خوام ی کاری کنم

487 بازدید | 87 پست

ی ذکری دعایی چیزی برا راضی کردن اولیا به ازدواج نیست حالا راضی به ازدواج نیستم ولی حداقل نشونی چیزی   اصن نمیذارن خواستگار پاشو بذاره تو خونه تلفنی رد میکنن لامصبا  

بخدا خسته شدم هی میگن بشین درستو بخون  

چند وقت پیش هم خواستگاری خالم بود همه جمعشون جمع بود هر چه اصرار کردم بابم نذاشت برم گفت بشین درستو بخون تو درس داری همین کاراشون باعث شده از درس بدم بیاد 

تو رو خدا نگید درستو بخون و ...  

اگه دعایی چیزی بلدید بگید ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درستو بخون :))

🌸☁من یه دختر 'اُمیدوار' و 'شاد' ام😊 ، آره زندگی خیلی سخت و بعضاً طاقت فرساست ولی من یادگرفتم که نباید کم بیارم💪 چون من لیاقت یه زندگی عالی رو دارم :)) آره درسته، از نظر روحی داغونم، حالم خوش نیست و از خودم بدم میاد اما باید ادامه بدم و مطمئنم با توکل به خدا به هدفهای قشنگم میرسم😍 من بااااور دارم که زیباترین، باهوش ترین، عاقل ترین، ثروتمند ترین ، محبوب ترین و کاملترین دختر دنیا هستم و به خودم افتخار میکنم🍓خدایا ممنونم که در همه ی مراحل زندگیم کمک ام میکنی و پشتیبان من هستی😍☁ خدایا بخاطر داشته هام و همه ی نعمت ها و موقعیتهای عالی ای که برای پیشرفت سر راهم قرار دادی ازت ممنون خدای مهربونم💚🍃 خدایا کمک ام کن بتونم به همه ی اهدافم برسم و انسانی زیبا، باهوش، همه چی تموم و کاملی باشم💕 خداجونم برای همه چیز سپاسگزارم ، سپاسگزارم، سپاسگذارم💚❤💛💙💜💓💕💖💗💝💞💟
تقریبا 17 

پس حق دارن فکر کردی ازدواج چی داره؟حالا اگه تو این سن شوهرت بدن چند سال دیگه میگی من بچه بودم نفهمیدم خانوادم شوهرم دادن خانوادم بهم نگفتن اینکارو نکن  دیدم که میگم

من الان ۱۸ سالمه و ۱۷ سالگی عقد کردم😅 من محکم وایستادم و گفتم من عشقمو میخوام😂😂😂 مثل من پرو با ...

بعد20 همتون میایین تاپیک میزنین خانما پشیمونم ازدواج کردم

🌸☁من یه دختر 'اُمیدوار' و 'شاد' ام😊 ، آره زندگی خیلی سخت و بعضاً طاقت فرساست ولی من یادگرفتم که نباید کم بیارم💪 چون من لیاقت یه زندگی عالی رو دارم :)) آره درسته، از نظر روحی داغونم، حالم خوش نیست و از خودم بدم میاد اما باید ادامه بدم و مطمئنم با توکل به خدا به هدفهای قشنگم میرسم😍 من بااااور دارم که زیباترین، باهوش ترین، عاقل ترین، ثروتمند ترین ، محبوب ترین و کاملترین دختر دنیا هستم و به خودم افتخار میکنم🍓خدایا ممنونم که در همه ی مراحل زندگیم کمک ام میکنی و پشتیبان من هستی😍☁ خدایا بخاطر داشته هام و همه ی نعمت ها و موقعیتهای عالی ای که برای پیشرفت سر راهم قرار دادی ازت ممنون خدای مهربونم💚🍃 خدایا کمک ام کن بتونم به همه ی اهدافم برسم و انسانی زیبا، باهوش، همه چی تموم و کاملی باشم💕 خداجونم برای همه چیز سپاسگزارم ، سپاسگزارم، سپاسگذارم💚❤💛💙💜💓💕💖💗💝💞💟

تو هفده سالگی اونقدی تجربه نداری که بتونی درست انتخاب کنی خودت فک میکنی خیلی می فهمی ولی چن سال دیگه به افکار الانت می خندی برو دانشگاه چهارتا آدم ببینی چن جل برخورد داشته باشی دوبار زمین بخوری یکم تجربه کسب کنی بعد ...اخه یکم مستقل شی درآمد داشته باشی چرا انقدر عجله داری

بعد20 همتون میایین تاپیک میزنین خانما پشیمونم ازدواج کردم

منکه تا الان اصلا پشیمون نیستم 

اونی که پشیمون میشه مطمئن باشین بدون عشق ازدواج کرده 

کسی که برای بهم رسیدن سختی بکشه زندگیشم سخت دوست داره خداروشکر تا الان پشیمون نشدم انشاالله به بعد هم نمیشم

من الان ۱۸ سالمه و ۱۷ سالگی عقد کردم😅 من محکم وایستادم و گفتم من عشقمو میخوام😂😂😂 مثل من پرو با ...

بابم دخلمو میاره دلت خوشه  خیلی به درس اهمیت میده بخدا همین سختگییریاش باعث میشع اصن درس نخونم بدم بیاد

ایشالله خوشبخت شی