mamanhasas مدیر عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 553 عنوان کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 35 پست سلام خانما من دیپلم تجربی دارم خیلی دوست دارم بتونم دوباره کنکور بدم چند سال از درس دور بودم درس هام یادم رفته کتاب های درسیمو هم ندارم چیکار کنم بنظرتون شروع کنم بخونم قبول میشم ؟؟؟؟؟ 1400/03/12 | 16:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترخوبیم۴۰۰ عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 557 همکاریم نمیخوای دوباره بخونی؟ دلت نمونده اون جا؟ قوووول دادم دختر خوبی باشم. به شوهرم گیر ندم بخاطر خدا ساکت بمونم...من با اونا کاری ندارم نه که اونا خوبن! نه! برا اینکه من مستحق
mamanhasas مدیر استارتر عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 553 برای امسال نه ولی سال بعد حتما چرا که نه اره امسال که نه نخوندم
دخترخوبیم۴۰۰ عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 557 میخوای بهت کانال نعرفی کنم فیلم موسسات کنکوری میزارن شروع کن ب فیلم دیدن کتاب خوندن و تست زدن به من بگو دوستم قوووول دادم دختر خوبی باشم. به شوهرم گیر ندم بخاطر خدا ساکت بمونم...من با اونا کاری ندارم نه که اونا خوبن! نه! برا اینکه من مستحق
mamanhasas مدیر استارتر عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 553 بستگی ب تلاش و انگیزه خودت داره.خب راستشو بهت بگم شرایطت سخته از درس دور بودی ی مدت ولی نشدنی نیست.ا ... بله درسته ممنون ازتون
مـــهـــرســـاطلوع عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 7896 نمیخوای دوباره بخونی؟ دلت نمونده اون جا؟ میدونی من آدمیم که خیلی زود افسرده میشم رتبم به پیرا پزشکیا میخورد ولی در لحظه آخر بخاطر شرایط روحیم انتخابشون نکردم ولی الان پشیمونم یجورایی میگم شاید عادت میکردم و جو تک جنسیتی اذیتم میکنه ❤️💍
دخترخوبیم۴۰۰ عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 557 میدونی من آدمیم که خیلی زود افسرده میشم رتبم به پیرا پزشکیا میخورد ولی در لحظه آخر بخاطر شرایط روحیم ... عین من! منم به خاطر شغل رفتم معلمی قوووول دادم دختر خوبی باشم. به شوهرم گیر ندم بخاطر خدا ساکت بمونم...من با اونا کاری ندارم نه که اونا خوبن! نه! برا اینکه من مستحق
دخترخوبیم۴۰۰ عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 557 پزشکی و پیراپزشکی متولد چندی قوووول دادم دختر خوبی باشم. به شوهرم گیر ندم بخاطر خدا ساکت بمونم...من با اونا کاری ندارم نه که اونا خوبن! نه! برا اینکه من مستحق
مـــهـــرســـاطلوع عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 7896 عین من! منم به خاطر شغل رفتم معلمی یکی از دلایلشم این بود من کمال گرام گفتم اگه پرستاری یا مامایی برم تا اخر عمر خودمو با پزشکیا مقایسه میکنم ❤️💍
دخترخوبیم۴۰۰ عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 557 ۷۶ من ۷۵ منم دارم میخونم قوووول دادم دختر خوبی باشم. به شوهرم گیر ندم بخاطر خدا ساکت بمونم...من با اونا کاری ندارم نه که اونا خوبن! نه! برا اینکه من مستحق
دخترخوبیم۴۰۰ عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 557 یکی از دلایلشم این بود من کمال گرام گفتم اگه پرستاری یا مامایی برم تا اخر عمر خودمو با پزشکیا مقایسه ... دقیقا منم نمیخواستم زیردست یه پزشک شم قوووول دادم دختر خوبی باشم. به شوهرم گیر ندم بخاطر خدا ساکت بمونم...من با اونا کاری ندارم نه که اونا خوبن! نه! برا اینکه من مستحق
مـــهـــرســـاطلوع عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 7896 دقیقا منم نمیخواستم زیردست یه پزشک شم اوهوم برای منم قابل قبول نیست ولی خب شاید یکسال پشت کنکور میموندم میوردم ولی ریسک نکردم چون گفتم که روحیم هم ضعیفه ❤️💍
sheyyyyy عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 6173 من خودم راستش با وجود مشکلات زیادی ک تو رشته های علوم پزشکی هست خوشحالم ک پرستاری رو انتخاب کردم حداقلش میدونم پس فردا استخدامم با حقوق خوب