2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 35 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میخوای بهت کانال نعرفی کنم فیلم موسسات کنکوری میزارن شروع کن ب فیلم دیدن کتاب خوندن و تست زدن

به من بگو دوستم

قوووول دادم دختر خوبی باشم. به شوهرم گیر ندم  بخاطر خدا ساکت بمونم...من با اونا کاری ندارم نه که اونا خوبن! نه! برا اینکه من مستحق
نمیخوای دوباره بخونی؟ دلت نمونده اون جا؟

میدونی من آدمیم که خیلی زود افسرده میشم رتبم به پیرا پزشکیا میخورد ولی در لحظه آخر بخاطر شرایط روحیم انتخابشون نکردم ولی الان پشیمونم یجورایی میگم شاید عادت میکردم و جو تک جنسیتی اذیتم میکنه

❤️💍

میدونی من آدمیم که خیلی زود افسرده میشم رتبم به پیرا پزشکیا میخورد ولی در لحظه آخر بخاطر شرایط روحیم ...

عین من! منم به خاطر شغل رفتم معلمی

قوووول دادم دختر خوبی باشم. به شوهرم گیر ندم  بخاطر خدا ساکت بمونم...من با اونا کاری ندارم نه که اونا خوبن! نه! برا اینکه من مستحق
یکی از دلایلشم این بود من کمال گرام گفتم اگه پرستاری یا مامایی برم تا اخر عمر خودمو با پزشکیا مقایسه ...

دقیقا منم نمیخواستم زیردست یه پزشک شم