mamanhasas مدیر عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 553 عنوان کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 35 پست سلام خانما من دیپلم تجربی دارم خیلی دوست دارم بتونم دوباره کنکور بدم چند سال از درس دور بودم درس هام یادم رفته کتاب های درسیمو هم ندارم چیکار کنم بنظرتون شروع کنم بخونم قبول میشم ؟؟؟؟؟ 1400/03/12 | 16:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sheyyyyy عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 6173 یکی از دلایلشم این بود من کمال گرام گفتم اگه پرستاری یا مامایی برم تا اخر عمر خودمو با پزشکیا مقایسه ... هرکسی تو جایگاه خودش ارزشمنده شما اگه ی پرستار با سواد و محکم باشی هزار تا پزشک بهت احترام میذارن ولی اگه خودتو دست پایین بگیری نه
مـــهـــرســـاطلوع عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 7728 هرکسی تو جایگاه خودش ارزشمنده شما اگه ی پرستار با سواد و محکم باشی هزار تا پزشک بهت احترام میذارن ول ... درسته عزیزم ولی روحیمم کلا کمال گرا هست ❤️💍
دخترخوبیم۴۰۰ عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 557 اوهوم برای منم قابل قبول نیست ولی خب شاید یکسال پشت کنکور میموندم میوردم ولی ریسک نکردم چون گفتم که ... اره . چقد احساس میکنم از عمق وجود بهت نزدیکم.. من نتونستم خودمو راضی کنم کنکورم رو ۹۴ دادم برا ۴۰۲ میخونم اون موقع سابقم میشه ۸سال فک کنم! قوووول دادم دختر خوبی باشم. به شوهرم گیر ندم بخاطر خدا ساکت بمونم...من با اونا کاری ندارم نه که اونا خوبن! نه! برا اینکه من مستحق
مـــهـــرســـاطلوع عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 7728 اره . چقد احساس میکنم از عمق وجود بهت نزدیکم.. من نتونستم خودمو راضی کنم کنکورم رو ۹۴ دادم برا ۴۰۲ م ... چه خوب عزیزم موفق باشی انشالله چند نفر معلم میشناسم که بعدها پزشک شدن انشالله شماهم به هدفت برسی ❤️💍
دخترخوبیم۴۰۰ عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 557 چه خوب عزیزم موفق باشی انشالله چند نفر معلم میشناسم که بعدها پزشک شدن انشالله شماهم به هدفت برسی مرسی عزیزم. اونایی که میگی بعدا پزشک شدن از معلمی استعفا دادن؟ قوووول دادم دختر خوبی باشم. به شوهرم گیر ندم بخاطر خدا ساکت بمونم...من با اونا کاری ندارم نه که اونا خوبن! نه! برا اینکه من مستحق
مـــهـــرســـاطلوع عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 7728 مرسی عزیزم. اونایی که میگی بعدا پزشک شدن از معلمی استعفا دادن؟ اره دیگه ❤️💍