2777
2789
عنوان

کنکور

207 بازدید | 35 پست

سلام خانما من دیپلم تجربی دارم خیلی دوست دارم بتونم دوباره کنکور بدم چند سال از درس دور بودم 

درس هام یادم رفته 

کتاب های درسیمو هم ندارم 

چیکار کنم بنظرتون شروع کنم بخونم 

قبول میشم  ؟؟؟؟؟ 

چه  رشته  ای  روست  داری؟

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره

مهم اینه ک بخونی 

از سایت آلا کمک بگیر.خیلی مفیدن

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

به یاری خدا قطعا رفیق😍♥️

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

من با ۸سال سابقه خدمت در آموزش پرورش میخوام درس بخونم  پزشک شم  وبه عنوان پزشک به مدارس هم خدمت کنم. خواهشا حتما فرهنگیان عزیز همکارای عزیزم🥰بهم کلی انرژی مثبت بفرستین و انگیزه بدین بهم. من کلی به انرژیاتون نیاز دارم. کادر درمان عزیز شمام بهم انگیزه بدین همکارای مهربون من😍

من هدفم از این کار علاقه به درمان و دراومدن زندگیم از یکنواختی تدریس هست

قوووول دادم دختر خوبی باشم. به شوهرم گیر ندم  بخاطر خدا ساکت بمونم...من با اونا کاری ندارم نه که اونا خوبن! نه! برا اینکه من مستحق
اره بشین خوب بخوووون برو رشته های علوم پزشکی من خیلی پشیمونم علوم پزشکیو انتخاب نکردم البته رشته الا ...

چیمیخونی

قوووول دادم دختر خوبی باشم. به شوهرم گیر ندم  بخاطر خدا ساکت بمونم...من با اونا کاری ندارم نه که اونا خوبن! نه! برا اینکه من مستحق

بستگی ب تلاش و انگیزه خودت داره.خب راستشو بهت بگم شرایطت سخته از درس دور بودی ی مدت ولی نشدنی نیست.اکه دغدغه خاصی نداری بشین بخون البته برا امسال ک بعید میدونم سال بعد

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز