زهرا۷۶۲۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 124 عنوان اقدام به بارداری و تیرویید کم کار 157 بازدید | 16 پست سلام خانوما من امروز فهمیدم تیرویید دارم ۳ ماه اقدام بودم که نشد دکتر بهم قرض داد کسی بوده تیروییدش مانع بارداریش باشه؟ چند ماه دارو خوردین نرمال شد ؟ 1400/03/11 | 17:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پولاریس71 عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 2530 باید موقع بارداری مرتب بری آزمایش بدی فک کنم هر دو ماه به دو ماه
مهلا۲۹۰۷ عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 111 من فکر کنم۲ ما درمان کردم، ولی تا پایان باردارسم قرص مصرفوکردم
بلوندین عضویت: 1396/02/27 تعداد پست: 5054 نه عزیزم قرص بخوری تیروییدت نرمال میشه و میتونی باردار شی. من سر دومی تیروییدم کم کار بود قرص میخوردم ولی باز باردار شدم
باراناااااااااااااا عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 655 استلرتر جان و خانمای عزیز ی گروه دوستانه زدم تلگرام مایل بودید عضو بشید
زهرا۷۶۲۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 124 باید موقع بارداری مرتب بری آزمایش بدی فک کنم هر دو ماه به دو ماه میدونم ولی من هنوز باردار نشدم ۳ ماه اقدام بودم
mamiyeroham عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 9922 ببین همین که تحت نظر باشی انشالله حله استرس نداشته باش من سه ماه اقدام بودم نمیشد بعد سر یه قضیه ای کلا بیخیال شدم همون ماه باردار شدم هنوز تو شوکم هرچی فکر میکنم یادم نمیاد کی شده این بچه قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
زهرا۷۶۲۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 124 نه عزیزم قرص بخوری تیروییدت نرمال میشه و میتونی باردار شی. من سر دومی تیروییدم کم کار بود قرص ... یعنی با تیرویید کم کار باردار شدی یعنی مانع نشد
پولاریس71 عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 2530 میدونم ولی من هنوز باردار نشدم ۳ ماه اقدام بودم توی دو سه ماه اگه قرصتو مرتب بخوری نرمال میشه بعد میتونی با خیال راحت تر اقدام کنی
زهرا۷۶۲۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 124 ببین همین که تحت نظر باشی انشالله حله استرس نداشته باش من سه ماه اقدام بودم نمیشد بعد سر یه ق ... عزیزم انشالله به سلامتی به دنیا بیاد برا من دعا میکنی تیروییدم نرمال شد راحت باردار بشم خیلی نگرانم
زهرا۷۶۲۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 124 توی دو سه ماه اگه قرصتو مرتب بخوری نرمال میشه بعد میتونی با خیال راحت تر اقدام کنی اهوم عزیزم برام دعا کن زود حامله بشم
mamiyeroham عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 9922 عزیزم انشالله به سلامتی به دنیا بیاد برا من دعا میکنی تیروییدم نرمال شد راحت باردار بشم خیلی نگرانم& ... ممنونم دوست عزیزولی اصلا به این فکر نکن حتما باید مثلا این ماه بشی فقط بی تفاوت باش و بسپار به خداهمینجا یه بنده خدایی خدا خواسته با تیرویید ۳۴باردار شده بود اینا همه اش بهونه هست خواست خدا مهمه دلتو بسپار بهش قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
زهرا۷۶۲۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 124 ممنونم دوست عزیز ولی اصلا به این فکر نکن حتما باید مثلا این ماه بشی فقط بی تفاوت باش و بسپار به خدا ... میدونم عزیزم همه چیز دست خداس اووو چه زیاد بوده تیروییدش از من ۹ بود
mamiyeroham عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 9922 میدونم عزیزم همه چیز دست خداس اووو چه زیاد بوده تیروییدش از من ۹ بود اره طفلک چقدرم استرس داشت بچه اش مغزش مشکل دار نشهانشالله که به سلامتی دنیا بیادبرای بارداری باید زیر دو باشهولی دارو وقتی میخوری نگران نباش عزیزمانشالله که به زودی مامان بشی قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
زهرا۷۶۲۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 124 اره طفلک چقدرم استرس داشت بچه اش مغزش مشکل دار نشه انشالله که به سلامتی دنیا بیاد برای بارداری بای ... اره انشالله که سلامت به دنیا بیاد دکتر بهم ۳۰ تا دونه قرص داد گفت روزی یکی بخور یعنی تا ۱ ماه تیروییدم تو رنج نرمال میاد ☹