2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری و تیرویید کم کار

157 بازدید | 16 پست

سلام خانوما من امروز فهمیدم تیرویید دارم ۳ ماه اقدام بودم که نشد دکتر بهم قرض داد کسی بوده تیروییدش مانع بارداریش باشه؟ چند ماه دارو خوردین نرمال شد ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین همین که تحت نظر باشی انشالله حله 

استرس نداشته باش من سه ماه اقدام بودم نمیشد بعد سر یه قضیه ای کلا بیخیال شدم همون ماه باردار شدم هنوز تو شوکم هرچی فکر میکنم یادم نمیاد کی شده این بچه 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
ببین همین که تحت نظر باشی انشالله حله  استرس نداشته باش من سه ماه اقدام بودم نمیشد بعد سر یه ق ...

عزیزم انشالله به سلامتی به دنیا بیاد برا من دعا میکنی تیروییدم نرمال شد راحت باردار بشم خیلی نگرانم 

عزیزم انشالله به سلامتی به دنیا بیاد برا من دعا میکنی تیروییدم نرمال شد راحت باردار بشم خیلی نگرانم& ...

ممنونم دوست عزیز

ولی اصلا به این فکر نکن حتما باید مثلا این ماه بشی فقط بی تفاوت باش و بسپار به خدا

همینجا یه بنده خدایی خدا خواسته با تیرویید ۳۴باردار شده بود اینا همه اش بهونه هست خواست خدا مهمه دلتو بسپار بهش 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
میدونم عزیزم همه چیز دست خداس اووو چه زیاد بوده تیروییدش از من ۹ بود 

اره طفلک چقدرم استرس داشت بچه اش مغزش مشکل دار نشه

انشالله که به سلامتی دنیا بیاد

برای بارداری باید زیر دو باشه

ولی دارو وقتی میخوری نگران نباش عزیزم

انشالله که به زودی مامان بشی

اره طفلک چقدرم استرس داشت بچه اش مغزش مشکل دار نشه انشالله که به سلامتی دنیا بیاد برای بارداری بای ...

اره انشالله که سلامت به دنیا بیاد دکتر بهم ۳۰ تا دونه قرص داد گفت روزی یکی بخور یعنی تا ۱ ماه تیروییدم تو رنج نرمال میاد ☹