2777
2789
عنوان

چطور با درد خیانت کنار بیام

166 بازدید | 10 پست

ولم کرد با بهونه های کاااااملا الکی... رفت با ی دختر دیگه نامزد کرد الانم عاشق همن و خوشن چطور با این کنار بیام نمیتونم هضمش کنم الان چند ماهه گذشنه اما دردش عین روز اوله برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ب این فک کن اون لیاقت شمارو نداشته و خودتو سر این چیزا ناراحت نکن با گذر زمان همه چی یادت میرهههه درسته زخمش میمونه ولی روزی با مردی ک لایقته ازدواج میکنی و ب این روزات خندت میگیره ک برا کی غصه خوردی😝اینو ی با تجربه بهت میگ

رفتنت آنقدرها هم که فکر میکنی فاجعه نبود:من مثل بیدهای مجنون ایستاده میمیرم💔بیر نصیحت دییرم سیزدن اوتور 🖤بیرینی سوسن اگر آلاتما🖤او کَسین عاقبتین خار اِلییب🖤سن اونون گوزلرینی آغلاتما😞

برا من کادو تولدشو گرفت کات کرد فک کن به من میگفت ته رابطه ازدواجه یا تنها میمونم دو ساعت بعد اومد گفت هیچی فرضت نکردم چرا فکر ازدواج بودی میدونستم فکر ازدواحی قبولت نمیکردم(آخه رابطه ارو دوستم شروع کرد پیشنهاد آشنایی داد اونم قبول کرد) مث فلان دختر بودی توام 

۶ ماه بعد با یکی دیگه عقد کرد 

پول کادورو داد اونم یه کاری کردم بهش بربخوره که داد و گفت کارت زشته چند برابر پول کادو خرج دکترم شد پیام داد دیگه دینی ندارم بهت 

سه بار بعد کات پیام دادم یه بار پول کادورو بدم بهش 

دفعه دوم  آزمونشو یادش بندازم همون موقع گفت میخوام به زودی ازدواج کنم فک کن یه ماهم نشده بود که تموم کرده بودیم فک کردم توهین کرده میگفت به دخترای دیگه میگفته تا ولش کنن

دفعه آخرم ۴ ماه بعد از کات بود خبرش رسید بهم با همکلاسیم و خیلی دخترا همین داستان منو داشت ترسیدم عکس و اسکرین نگه داره بهش گفتم فهمیدم کی هستی عکس نگه ندار 

گفت اومدی گرو کشی گمشو از زندگیم و فحش داد منم بی جواب نذاشتم ولی اون زیاده روی کرد 

برا من کادو تولدشو گرفت کات کرد فک کن به من میگفت ته رابطه ازدواجه یا تنها میمونم دو ساعت بعد اومد گ ...

سپردمش به خدا 

ببین کتاب زنان زیرک رو بخون کنار میای 

ما یادنگرفتیم کی باید ول کنیم طرفو کسی که همش فرصت میدی بهش رفتاراشو نادیده میگیری در نهایت همین میشه

طرف آدم حسابی باشه هیچوقت نمیاد قول یا وعده یا امید الکی بده به دختر مردم خدارو خوش نمیاد 

و اشتباه خودمونم هست بدون شناخت اعتماد میکنیم و وابسته میشیم 

حفظ شخصیت خیلی بهتره تا تو رابطه بودن با هر آدم آشغالی

سپردمش به خدا  ببین کتاب زنان زیرک رو بخون کنار میای  ما یادنگرفتیم کی باید ول کنیم طرفو ...

اره درسته اما ادم اولش که وابسته نشده میتونه عاقلانه فکر کنه اما بعدش نه واقعا سخته 

اره درسته اما ادم اولش که وابسته نشده میتونه عاقلانه فکر کنه اما بعدش نه واقعا سخته 

منم دیگه دیونه شده بودم دلم فقط به دوتا حرف پوچ خوش بود چه میدونستم الکیه 

اول اعتماد میکنی بعد وابسته میشی مهم اینه اعتماد نکنی سریع و انتظار نداشته باشی هیچ مردی تا آخر باهات بمونه و وفادار باشه 

یه بار خوردی زمین فدای سرت بلند شو مث اون بچه سرتقی که انقد میخوره زمین تا راه رفتن یاد بگیره و کم نمیاره 

بلند شو رو پای خودت وایسا و حتی اگه ازدواجم کردی اگه خیانت دیدی از شوهرت یا به دلیل مسخره ای ولت کرد دیگه قوی هستی پشتتو خالی کنن زمین نمیخوری چون به این باور میرسی که من خوبم کافیم میخواد بخواد میخواد نخواد چیزیو از دست نمیدم 

خیلی کتاب خوب و تاثیر گذاریه از خانومای سایت شنیدم و خوندم ارزش چندین بار خوندنم داره